Mainos

Koululaisia kuljettanut taksi ja henkilöauto kolaroivat Leppävirralla – yksi kuollut

Leppävirralla Pohjois-Savossa on sattunut henkilöauton ja koululaiskuljetuksessa olleen taksin kolari.   

Poliisin mukaan koulutaksin matkustajat eivät loukkaantuneet törmäyksessä vakavasti, mutta henkilöauton kuljettaja menehtyi. Kuljettaja oli 73-vuotias paikkakuntalainen mies. 

Alustavien tietojen mukaan henkilöauto ajoi Leppävirran suunasta Heinäveden suuntaan, ja koulutaksi tuli sitä vastaan Leppävirran suuntaan. Möhköskosken kohdalla mutkaisella tieosuudella autot törmäsivät vasemmista etukulmistaan.

Koulutaksin kuljettajan tekemän väistöyrityksen seurauksena taksi suistui kulkusuunnassaan oikealle ojaan mutta pysyi pystyssä. Henkilöauto säilyi osittain tiellä.

Matkustajina koulutaksissa oli viisi koululaista, jotka poliisin tietojen mukaan ovat yläkoulu- ja lukioikäisiä. Heistä yksi vietiin sairaalaan tutkimuksiin. Myös koulutaksin kuljettaja vietiin terveyskeskukseen tarkailuun, mutta alustavien tietojen mukaan kummankaan vammat eivät ole hengenvaarallisia.

Tapahtumapaikalla Heinävedentiellä on 60 km/h nopeusrajoitus. Tien pinta tapahtumapaikalla oli luminen mutta hiekoitettu.

Onnettomuuden syytä ei voida tässä vaiheessa sanoa, mutta kelin osuutta tapahtumiin pidetään epätodennäköisenä.

Poliisin tekninen tutkinta ja onnettomuustutkintalautakunta jatkavat asian selvittämistä tapahtumapaikalla ja asian tutkintaa jatketaan koulutaksissa olleiden kuulemisilla sekä oikeuslääketieteellisillä tutkimuksilla lähipäivinä.

Onnettomuus tapahtui aamulla klo 7.20 aikaan. 

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.