Movetron on täällä taas – tältä 90-luvun hittibändi näyttää nyt!

1990-luvun puolivälin eurodance-buumin suuren nimen Movetronin uusi musiikkivideo saa ensinäyttönsä MTV.fissä.

Movetronin esikoisalbumi, vuonna 1995 julkaistu Romeo ja Julia oli jättimenestys. Vuonna 1994 perustettu yhtye on sittemmin julkaissut yhteensä viisi studioalbumia, hajonnut ja tehnyt comebackin sekä keikkaillut pitkin poikin Suomea.

Yhtyeen uusi single Nyt on jatkot (feat. Poju) julkaistiin tänään. Kappaleen musiikkivideo on nyt ensinäytössä MTV.fissä.

– Kappaleen teksti on hyvin erilainen kuin meillä tekstit yleensä. Jos joku ei ymmärrä kertosäkeen sanomaa, niin olen pahoillani, naurahtaa yhtyeen laulaja Päivi Lepistö.

– Nyt on jatkot on biletysbiisi. Siinä ei ole mitään syvempää merkitystä. Jokainen tulkitsee sen omalla tavallaan. Vanhemmasta tuotannostamme ehkä Ristinolla (vuoden 1995 hitti) on lähimpänä uutta singleä.

Lepistö ei kuitenkaan suostu kutsumaan kappaletta huumoribiisiksi.

– Ei se sitä ole. Mutta ei tällä hetkellä, kun maailmanmeno on mitä on, tarvita yhtään enempää vakavaa musiikkia. Tällaista kevyttä musiikkia tarvitaan.

Kappaleen musiikkivideosta Lepistö toteaa nauraen, että mukana olevat tanssijat voisivat olla hänen lapsiaan.

– Levy julkaistaan kesällä, ja sitten meillä on keikkoja lähes jokaisena viikonloppuna. Parhaimmillaan jopa kaksi päivässä.

Ysärinostalgia on siis voimissaan, Lepistön mukaan koko ajan enemmän ja enemmän.

– Keikoilla näkyy paljon sekä vanhoja, 1990-luvun puolivälissä keikoilla jo käyneitä faneja, sekä sellaista yleisöä, joka on löytänyt meidät vaikkapa vanhempiensa kautta. Kyllä nostalgialle tuntuu olevan aina vaan enemmän tilausta.

Movetronin muodostavat laulaja Päivi Lepistö sekä syntetisaattoreita soittavat Jukka Tanttari ja Timo Löyvä.

Katso otsikon alta Movetronin uunituore musiikkivideo Nyt on jatkot!

Lue myös:

    Uusimmat