Kotiin tunkeutuneet ryöstäjät osoittivat aseella – jalkapallotähden vaimolta kipakka viesti: "Luultavasti kopioita"

Perheensä kanssa aseellisen ryöstön uhriksi joutuneen jalkapalloilija Chris Smallingin vaimo on avautunut kokemuksesta Instagramissa. Sam Smalling kiitti perheen saamasta tuesta ja lähetti tylyt terveiset tekijöille.

Kolme aseistautunutta miestä tunkeutui AS Romassa pelaavan Smallingin kotiin aamuyöllä perjantaina. Rikolliset vaativat aseella uhaten Smallingeilta arvoesineitä ja saivat saaliikseen kolme arvokelloa, koruja ja pienen summan rahaa.

Smallingit olivat syystäkin järkyttyneitä kokemastaan. Sam Smalling kiitti Instagramin stories-osiossa tekemässään julkaisussa saamastaan tuesta ja kertoi perheensä olevan järkyttynyt, mutta kunnossa. Smallingilla oli myös viesti ryöstäjille.

– Ehdotan, että ne, jotka elävät kuten nämä varkaat, jotka tunkeutuivat kotiimme ja osoittivat aseilla päähämme, harkitsevat vielä uudelleen valintojaan elämässään ja alkavat elää kunnioitettavaa elämää, kuten todelliset miehet, eivät kuin rotat.

Smalling lähetti samassa yhteydessä terveisensä muille rikollisille, jotka mahdollisesti suunnittelevat perheen ryöstämistä.

– Niille, jotka suunnittelevat tulevansa lähellekään perhettäni, meillä ei ole enää kelloja tai koruja jäljellä, emmekä suunnittele sellaisten ostamista. Jos näette meillä sellaisia, ne ovat luultavasta kopioita, joten ei kannata vaivautua.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja