Kotia kohti -sarjassa toteutetaan suomalaisten asuntounelmat

Kotia kohti on AVA:n uusi lifestyle-sarja. Kymmenen jakson ajan tutustumme ihmisiin, jotka etsivät uutta kotia. Koska asunnon osto on iso päätös, mukana matkalla uutta kotia kohti ovat asuntoasiantuntija Mira Kasslin ja sisustussuunnittelija Tea-Mariia Pyykönen. Ensimmäistä unelmakotia etsitään maanantaina 25.3. klo 21.00.

Jokaisessa Kotia kohti -sarjan jaksossa Mira ja Tea-Mariia tutustuvat asukkaan nykyiseen asuntoon ja sisustukseen, minkä pohjalta kaksikko lähtee etsimään uutta kotia. Asukkaan tarpeisiin ja budjettiin parhaiten sopivat asunnot kierretään yhdessä, minkä jälkeen Mira avustaa asuntokauppojen syntymisessä. Lopullisen ilmeen asunnolle antaa Tea-Mariia, joka loihtii asukkaalle täydellisen kodin sekoittaen uutta ja vanhaa.

Asuntoasiantuntijat apuna

Ohjelman rahoitus- ja asuntoasiantuntija on Diili-voittaja Mira Kasslin. Hänen tavoitteenaan on löytää asukkaiden tarpeisiin sopivat asunnot. Samalla Mira antaa myös vinkkejä siitä, mitä asioita asuntoa ostaessa tulee ottaa huomioon.

Sisustuksesta vastaa Pientä pintaremonttia -ohjelmasta tuttu suunnittelija Tea-Mariia Pyykönen. Kauden aikana Tea-Mariia suunnittelee kymmenen erilaista kotia, joissa hän toteuttaa asukkaiden toiveet käyttäen heidän olemassa olevia huonekalujaan sekä joitain uusia hankintoja.

Kotia kohti -kauteen mahtuu monenlaisia asuntoja ja budjetteja – pienestä yksiöstä lapsiperheen omakotitaloon. Sarjassa nähdään myös ensiasuntoa etsivä Viidakon tähtönen Anni Uusivirta.

Kaikkia kymmentä jaksoa yhdistää yksi yhteinen päämäärä – unelmien koti.

Kotia kohti alkaa AVAlla maanantaina 25.3. klo 21.00.

AVA

Kuvat: AVA

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja