Koti pukeutuu jouluun

Kaunis sisustus on olennainen osa joulutunnelman luomista. Katso jouluiset uutuudet astioissa, koristeissa ja kodintekstiileissä!

Jouluisen sisustuksen ei tarvitse olla joka vuosi samanlainen. Kaunis kokonaisuus syntyy yhdistämällä perinteikästä moderniin. Tutustu jouluisiin uutuuksiin ja sisusta kaunis ja persoonallinen joulukoti!

Jouluinen astiasto

Hackman tuo markkinoille tänä jouluna kuumajuomakannun ja glögilasit. Kannu on ruostumatonta terästä ja sen tilavuus on 2,5 litraa. Kahva, kansi ja holkki ovat muovia. holkkiin kannu kiinnittyy kätevästi magneettien avulla. Holkki pitää juoman halutun lämpöisenä pitempään ja toimii samalla pannunalusena. Lämmönkestävän lasimukin tilavuus on 25 cl ja se kestää kuumaa ja kylmää.

Jouluista tunnelmaa löytyy myös Pentikin Sara-astiastosta, jonka tyyli on selkeä ja klassinen. Astiastoa on saatavilla sekä joulunpunaisena että sinisenä. Astiasto pitää sisällään erikokoisia mukeja, kulhoja, lautasia, kuppeja, mittoja ja purkkeja.

Pentikin Amaryllis-sarja sopii rohkeampaan kattaukseen. Hopean ja punaisen sävyt tuovat ylellistä tunnelmaa. Viinilasit, lautaset, haarukat ja sydämen muotoiset kulhot ovat käsin koristeltua keramiikkaa.

Sanna Annukan Kalevala-aiheiset Taikamylly- ja Kanteleen kutsu -kuviot tuovat tarinat onnea ja vaurautta jauhavasta sammosta ja koko metsän eläimet lumonneesta kanteleensoitosta koteihin myös jouluna – väreiltään uudistuneina, punaisina ja puna-vihreinä.

Jos punainen kyllästyttää, Marimekon Jääkarhu-sarja tuo talvista tunnelmaa hauskalla tavalla. Klaus Haapaniemen suosittelema kuosi on hellyttävä ja tuo keittiöön raikkaan tuulahduksen.

Joulun ihanat tekstiilit

Joulupöydän kattaukseen kuuluu myös teemaan sopiva pöytäliina. Finlaysonin Hohde on Anna Huhdan suunnittelema ja hehkuu perinteisiä joulun värejä. Pöytäliina on 100-prosenttista puuvillaa.

Finlaysonin Tuike-pöytäliina sopii modernimpaan joulukattaukseen. Sen värit ovat musta, violetti ja valkoinen ja se tuo sisustukseen tähtitaivaan loistetta.

Pentikin Ruutu-sarja sopii perinteisen sisustuksen ystäville. Se tuo kotiin rauhallisen ja lämpimän tunnelman. Mallistoon kuuluu pyyhkeitä, lakanoita, pöytäliinoja, peittoja, tyynynpäällisiä ja pöytätabletteja.

Pentikin Enkeli-sarjan pöytäliinat ja lautasliinat ovat klassisen valkoisia ja helppoja yhdistää mihin tahansa väriin. Sarjaan kuuluu myös lasinalusia.

Koristelu tekee joulun

Pentikin hopeoidut porot ovat tyyliteltyjä ja niitä on kolmea eri kokoa. Porot toimivat kynttilätelineinä tai yksinään koristeina.

Pentikin Joulupuu-sarjan lyhdyt ja kranssit tuovat kotiin jouluisen tunnelman. Samaan sarjaan kuuluvat ruostumattomasta teräksestä valmistetut kynttilätelineet ja serviettitelineet.

Tiimarin kranssit ja joulukoristeet eivät rasita lompakkoa. Tiimarista löytyy myös paljon tarvikkeita omien joulukoristeiden askarteluun.

(MTV3)
Kuvat: Finlayson, Iittala, Tiimari, Pentik

Lue myös:

    Uusimmat