Koskettava video: Halvaantunut mies saa kokea häätanssin vaimonsa kanssa – kaksi vuotta häiden jälkeen

Auto-onnettomuudessa neliraajahalvaantunut Joel pääsi kuntoutuksessa jaloilleen ensi kertaa vuosiin ja pystyi tanssimaan vaimonsa Laurenin kanssa heidän häätanssinsa – kaksi vuotta häiden jälkeen.

Tämän parin välistä rakkautta ei estä miehen halvaantuminen. Kun Yhdysvalloissa Floridassa asuvat 26-vuotiaat Lauren ja Joel Jackson menivät naimisiin vuonna 2013, heiltä jäi häävalssi väliin sillä Joel oli halvaantunut auto-onnettomuudessa neljä vuotta aikaisemmin.

Lauren ja Joel Jackson tapasivat toisensa jo teini-ikäisinä. Lauren kirjoittaa heidän yhteisessä blogissaan, että he tapailivat välissä myös muita ja heidän yhteydenpidossaan oli taukoja.

Vuonna 2009 Joel joutui auto-onnettomuuteen. Hän halvaantui kaulasta alaspäin ja menetti puhekykynsä. Kun Joel ja Lauren tapasivat toisensa Joelin onnettomuuden jälkeen, syttyi kipinä heidän välillään uudelleen.

– Lääkäri sanoi minulle, että ”tämän paremmaksi hänen elämänsä ei tule enää muuttumaan, älä tee tästä vaikeampaa”, Lauren kertoi NBC Newsille.

Mutta Lauren jatkoi Joelin luona vierailua. He kommunikoivat tietokoneen välityksellä, jota Joel ohjasi silmiensä liikkeellä. Heistä tuli taas ystäviä, ja vuonna 2013 pari meni naimisiin. Häävalanaan Joel muodosti vain suullaan sanan ”tahdon”. Lauren istui hänen sylissään heidän häätanssikappaleensa aikana.

– Sanoin hänelle, että sitten kun voit puhua, haluan uusia valamme. Ja kun pystyt kävelemään, haluan, että tanssit kanssani, Lauren sanoi Joelille.

Kaksi vuotta häiden jälkeen Joelin kuntoutuksessa hänet nostettiin viimein pystyasentoon, ja pari sai Laurenin toivoman häätanssin.

Joel kuvaili kokemusta NCB Newsille tietokoneen välityksellä "euforiseksi".

– Pienet asiat merkitsevät meille niin paljon, Lauren sanoi.

Joelin toipumisesta onettomuuden vammoista ei ole takeita, mutta kuntoutusta jatketaan, jotta Joelin voimat ja liikuntakyky saataisiin palaamaan.

Lähde: Fox News

Lue myös:

    Uusimmat