Koskettava kirjoitus leviää netissä: Kuolevan koiran näkökulmasta kirjoitettu teksti saa kyyneliin

Kuka tahansa, joka on joskus joutunut luopumaan lemmikistään, osaa samaistua tähän koskettavaan tekstiin.

Lemmikin poismeno on omistajalle usein todella kova paikka. Poismeno tai lopettaminen aiheuttaa omistajissa usein myös syyllisyyttä. Mitä kaikkea olisimmekaan voineet tehdä enemmän lemmikkimme eteen? Kaikki koiransa menettäneet voivat samaistua tähän tekstiin, joka on koskettanut kymmeniä tuhansia ihmisiä ympäri maailmaa. 

Koiran näkökulmasta kirjoitettu teksti saa jokaisen eläinrakkaan kyyneliin. Jo yli 19 000 kertaa jaettu teksti julistaa, että vaikka koiran menettäminen on rankkaa, rakkaus heitä kohtaan on sen arvoista.

Eilen oli erikoinen päivä...

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Eilen oli erikoinen päivä. En päässyt ylös sängystä. Mies joka asuu kanssani, nosti minut ylös. Yritin saada jalat alleni, mutta ne eivät kantaneet. Hän sanoi minulle: "Älä huoli, autan sinua kaveri.” Hän kantoi minut alakertaan ja etuovelle. Se oli todella mukavaa häneltä.

Aloin kävellä kohti puistoa, jossa muutkin koirat käyvät tarpeillaan. Tunsin kuinka tassuni laahasivat maata. Kuinka outoa, ajattelin. Sitten yhtäkkiä, minun oli pakko käydä tarpeilleni keskellä parkkipaikkaa, vaikka se onkin vastoin sääntöjä. Tunsin hämmennystä, sillä hän kysyi, haluanko jatkaa matkaa. Tein sen, mutta se oli yllättävän rankkaa. Kun pääsimme puistoon, päässäni pyöri. Yritin kiivetä kukkulalle, mutta melkein kaaduin. En voinut ymmärtää, mitä oli tekeillä.

Hän juoksi luokseni, otti minut syliinsä ja vei kotiin. Olin edelleen sekava, mutta iloinen siitä, ettei minun tarvinnut kävellä enää. Olin niin iloinen päästessäni makaamaan sänkyyn. Mies taputti minua ja sanoi, että kaikki järjestyy. Tiedän, että hän saa kaiken järjestymään. Rakastan häntä juuri siitä syystä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Hän kokeili tassujani, ja totesi niiden olevan kylmät. Hän sanoi: ”Voi kaveri, olet kylmä”. Ja minä olin, minun kasvoni olivat kylmät, samoin käpäläni. Hän soitti muutamalle ihmiselle ja tuli takaisin luokseni. Muutaman minuutin kuluttua toinen henkilö saapui paikalle. Hän on yksi suosikeistani, hänen nimensä on Jay. He laittoivat peiton päälleni, ja ai, että se tuntui hyvältä. Olin rento, kun he peittelivät minut, mutta yhtäkkiä he alkoivat itkeä.

En halunnut, että he itkisivät. Se saa sydämeni särkymään. Minun työnihän on tehdä heidän päivästään parempi. Olin nyt vain hieman väsynyt ja kylmissäni.

Koko päivän mies oli kanssani. Kuulin hänen puhuvan puhelimeen, että huomenna yhdeksältä tapahtuisi jotain. Hän soitti myös jollekin toiselle ja kertoi, että hänen pitää perua tapaaminen ja hän itki taas. Illan aikana yhä useampi pitämäni henkilö kävi tervehtimässä minua. He olivat kaikki ihania, ja nuolin kyyneleet heidän kasvoiltaan. He kuiskivat korvaani ihania asioita ja kertoivat minun olevan hyvä poika.

Ilta vain parani! Sen sijaan, että olisin nukkunut sängyssäni, mies pyysi minua nukkumaan hänen sänkyynsä. Normaalisti emme jakaneet samaa sänkyä, mutta nyt oli ihanaa olla hänen lähellään. Tämä on paikka mihin kuulun, en ikinä jätä häntä. En tuntenut oloani kuitenkaan kovin hyväksi, ja minun oli vaikea hengittää välillä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Se alkoi muutamaa kuukautta aikaisemmin. Olimme ulkona, kun kaikki yhtäkkiä pimeni. En tiedä, mitä tapahtui, mutta hengitykseni salpautui. En voinut liikkua, en voinut päästää ääntäkään. Kävimme lääkäreillä, ja kuulimme paljon sanoja, kuten syöpä ja munuaishäiriö. Joskus tunsin itseni hyväksi, ja toisinaan taas en. Henkilöni antoi minulle lääkkeitä.

Tänä aamuna henkilöni hymyili minulle nätisti. Hän auttoi minut ylös, mutta tällä kertaa en pystynyt siihen lainkaan itse. Jay ilmaantui taas paikalle, mikä mukava yllätys! Hän ja henkilöni tuntuivat olevan huolissaan, mutta taputtivat minua silti. Se tuntui kuin leikiltä, jossa kaikki olivat oikeasti surullisia, mutta teeskentelivät onnellisia.

Pian sen jälkeen saapui henkilö, joka oli pukeutunut lääkärihousuihin. Kuulin lääkärin sanovan: ”Se on sinun päätöksesi, on halua painostaa sinua, mutta hän ei pysty edes seisomaan.” Kuulin henkilöni olevan asiasta samaa mieltä. Yritin päästä ylös, mutta pääni ja tassuni tuntuivat kuin jäädytetyltä, eivätkä selkäni tai jalkani toimineet oikein.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Lääkärihousuinen nainen sanoi: ”Minä voin laittaa rauhoittavaa lihakseen." Henkilöni tuli luokseni ja suuteli minua kasvoihin ja katsoi silmiin. Katsoin vain henkilöäni silmiin, samalla, kun lääkäri antoi minulle piikin. Olen aina hänen rinnallaan, hän on niin mahtava. Hän ja Jay sanoivat minulle kaikkia mukavia asioita, kuten miten hyvä koira olen ja miten hyvää työtä olen tehnyt. He kertoivat myös olevansa kiitollisia siitä, että olin heidän elämässään. Hetken kuluttua päässäni alkoi surista. Katsoin heitä, rakastin heitä niin paljon. Keskity! Hän tietää, että rakastan häntä. Keskity, olenko väsynyt?

Lääkärihousuinen nainen sanoi surinan keskeltä: ”Hänellä on uskomaton tahto olla luonasi. Se on vaikuttavaa." Oma henkilöni itki ja sanoi: ”Minä tiedän, tämä kaveri elää minua varten. Hän uskollisin sielu, jonka olen tavannut.” Sydämemme sulivat yhteen ja katsoimme toisiamme silmiin vielä kerran. Surina paheni, mutta ehkä makuuasento auttaisi. Henkilöni auttoi minut makuulle, ja hänen kosketuksensa tuntui niin hyvälle.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä. 

Hän ja Jay hyväilivät ja puhuivat minulle. He rakastavat minua edelleen niin paljon, kuinka onnekas olenkaan! Kaikkien pitäisi kokea tämä, se on mahtavaa! Sitten tunsin, kuinka lääkärihousuinen nainen kosketti jalkaani. Olenko jo kertonut, että molemmat jalkani on leikattu? Ne toimivat hyvin, mutta ovat alkaneet temppuilla hieman viime aikoina. Nainen laittoi neulan jalkaani, ja tunsin hetkessä kuinka jalkani parantuivat. Polveni tuntuivat täydellisiltä. Syöpä katosi ja munuaiset toimivat taas! Koko sydämeni keveni ja tunsin itseni jälleen terveeksi. Hämmästyttävää!

Henkilöni näytti kärsivältä, surulliselta, mutta myös helpottuneelta. Katsoin oma kehoani ja katsoin häntä… Hän suri ruumistani. Hypin ympäri huonetta, mutta hän halusi vain surra. Nojasin häntä vasten, aivan kuten olen tehnyt miljoona kertaa ennenkin. Mutta se ei tuntunut aivan samalta, sillä aivan kuin olisin kulkenut hänen lävitseen. Menin häneen viereensä istumaan, aivan kuten hyvän pojan kuuluukin.

Sydämeni kuiskasi hänelle, että älä huoli kaveri, kaikki järjestyy. En koskaan jätä häntä, ja hän tietää sen. "

Mitä on rakkaus? Suomalaislapset kertovat videolla:

Lähde: Facebook

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja