Koska nainen on parhaimmillaan? Naiset vastaavat

Naisten päivän kunniaksi naiset paljastavat, koska nainen on parhaimmillaan.

”Koska nainen on parhaimmillaan? Minkä ikäisenä, tai missä elämäntilanteessa?” kysyy nimimerkki Me vaan.

Näin naisraati vastasi:

""Silloin kun tyttö 17 vuotta täyttää, silloin hän parhaimmalta näyttää", sanoi taannoin mummoni. Oikea vastaus mielestäni on silloin, kun nainen on onnellinen. Se ei katso ikää. Olen myös kuullut urbaanin legendan, että raskaana olevat naiset hehkuisivat. Ehkäpä silloin?"
– Nainen, 28, sinkku

"Kun hän on itsevarma, ei häpeile, eikä mollaa itseään olen ruma -kommenteilla."
– Nainen, 29, parisuhteessa

"Ikää on vasta 24, mutta huomaan olevani koko ajan vanhetessa vain enemmän sinut itseni kanssa. Jotenkin sitä jollain tavalla vaan kypsyy. En sanoisi, että olen rauhallisempi tai tyynempi, mutta jotenkin ajatukset ovat selkeämmät. Persoonani on helposti innostuva ja hullutteleva, joten toivon, etten koskaan "kasva" siitä ulos. On kivaa huomata oppivansa myös koko ajan kaikkea uutta. Sillä tavalla ei varmaan koskaan olekaan "parhaassa iässä", jos säilyttää sellaisen lapsenomaisen ihmettelyn taidon."
– Nainen, 24, sinkku

"Nainen on parhaimmillaan silloin, kun ei määrittele itseään sen mukaan tykkäävätkö miehet. Yleensä siis vasta kolmenkympin jälkeen."
– Nainen, 29, sinkku

"Jos pitää määritellä joku tietty ikä, niin nainen on varmaankin parhaimmillaan noin 29-45-vuotiaana. Sanoisin kuitenkin, että nainen on parhaimmillaan silloin, kun hän on itsevarma ja viihtyy omassa kehossaan. Esimerkiksi 69-vuotias Helen Mirren on edelleen aivan häikäisevä näky ja hänestä huokuu sellainen tyyni itsevarmuus. Laulaja Jennifer Lopez on tällä hetkellä 45-vuotias ja hän näyttää koko ajan vain paremmalta ja paremmalta. Jos näitä daameja vertaa esimerkiksi nuorempiin tähtiin, kuten 25-vuotiaaseen Taylor Swiftiin tai 21-vuotiaaseen Ariana Grandeen, niin aika selvästi voi sanoa iäkkäämpien kaunotarten vievän voiton."
– Nainen, 26, parisuhteessa

"Uskon että nainen on parhaimmillaan missä vain iässä, jos on itsensä kanssa sinut. Se kyllä näkyy ja kuuluu ulospäin."
– Nainen, 30, parisuhteessa

"Saatan olla hieman puolueellinen mutta kyllä tämä reilu 30 on hyvä. Opiskelut takana, vakiintunut parisuhde, lapset tehty ja työelämä rullaa. Ei ole enää niin kriittinen itselleen, ulkonäöllisesti tai henkisesti. Maailmankatsomus on avartunut, ei enää ole musta-valkoinen vaan huomaa, että elämä on täynnä harmaan sävyjä. Vaikeat kenkkuajat siis takana ja tulevaisuus jo vauhdissa."
– Nainen, 35, naimisissa 

Lue myös:

    Uusimmat