Korona sulki liikkeen, mutta parturi keksi neuvokkaan ratkaisun – viranomaiselta odottamaton reaktio touhuun

Neuvokas parturi tarjoaa hiustenleikkuita parkkipaikalla koronan suljettua salongit – viranomaisilta odottamaton reaktio touhuun 1:19
Näin Shavinin mobiiliparturi toimii käytännössä.

Kalifornialaisparturi joutui koronarajoitteiden takia sulkemaan liikkeensä, mutta on nyt avannut parkkipaikalle mobiiliparturin epätoivoisille karvakuonoille.

Shavin Singletary on leikannut hiuksia jo kymmenen vuoden ajan, mutta koronaviruksen aiheuttaman pandemian takia hänen liikkeensä on ollut kiinni jo kuukausien ajan. Asiakkaita kuitenkin löytyisi. Monella olisi leikattavia hiuksia ja trimmattavia partoja.

– Puhelimeni vain soi, kun asiakkaat soittelivat tarvitsevansa hiustenleikkuuta. Yritin kertoa heille, että liike on kiinni, Shavin kertoo.

Shavin onkin nyt keksinyt ratkaisun. Hän on parturoitunut asiakkaitaan paikallisen ostarin parkkipaikalla jo jonkin aikaa. Miehen tarvikkeet ovat takakontissa käden ulottuvilla tämän tehdessä taikojaan taivasalla keskellä parkkialuetta. Parturointi maksaa 30 dollaria ja tippiä saa antaa oman omantunnon mukaan.

Toimenpide on herättänyt useiden ohikulkijoiden mielenkiinnon. Myös viranomaiset ovat kiinnittäneet huomion Shavinin neuvokkaaseen tapaan pyörittää bisnestä vallitsevan pandemian aikana, mutta ei sillä tavalla kuin olisi voinut odottaa.

– Eräs viranomainen kävi tässä ensimmäisenä päivänä pällistelemässä. Sitten hän tuli kyselemään hintaa ja kertoi palaavansa puolen tunnin päästä parturoitavaksi, Shavin kertoo.

Moni Shavinin asiakas on kärsinyt jo pitkään ylikasvaneen ja rehottavan kuontalon kanssa. Jotkut ovat itse yrittäneet leikata hiuksiaan huonoin tuloksin. Shavinin takakontin perältä pyöritettävä liikkuva parturi onkin tullut monelle tarpeeseen.

– Kyllästyin siihen, että hiukseni olivat yhtä pitkät kuin vaimollani! Eräs asiakas kommentoi.

Shavin vaihtelee sijaintiaan päivittäin. Jotta asiakkaat voivat pysyä perillä siitä, millä parkkipaiakalla hän on minäkin päivänä, on heidän seurattava miehen sosiaalisen median päivityksiä.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lähde: CNN

Lue myös:

    Uusimmat