Korisevalle sataa koskettavia kannustusviestejä: ”Älä anna naurusi kadota”

Rintasyöpään sairastunut Arja Koriseva on saanut sosiaalisessa mediassa paljon tukea ja hyvin omakohtaisiakin viestejä faneiltaan.

50-vuotias Arja Koriseva oli jo valmistautumassa loppuvuoden konsertteihin, mutta sairaus vei hänet ainakin puolenvuoden sairauslomalle.

– En voikaan laulaa Teille. Olen sairastunut rintasyöpään, laulaja kirjoittaa kotisivuillaan julkaistussa tiedotteessa, jonka hän julkaisi myös Facebook-tilillään.

Laulajan syöpähoidot ovat jo alkaneet.

– Minun on keskitettävä voimat paranemiseen ja taisteltava. Siksi jään pois töistä. Toivon yksityisyyttäni kunnioitettavan. Luen kyllä kaikki teidän viestinne, postinne ja suljen ajatukset sydämeeni. Minä taistelen, Koriseva kirjoittaa.

Jos julkaisu ei näy, katso se täältä.

Korisevan fanit ovat sankoin joukoin ilmaisseet myötätuntonsa ja toivottaneet artistille voimaa taisteluunsa. 

Laulajan Facebook-julkaisu on kerännyt tuhansia tykkäyksiä ja satoja kommentteja. Tukea on tullut myös Korisevan kotisivuille sekä muun muassa MTV.fi-uutisten perään.

Osa faneista on kertonut omasta taistelustaan syöpää vastaan.

– Kuten itselleni 22 vuotta sitten samassa tilanteessa eräs mummo laskien kätensä olkapäälleni sanoi: ”Laitamme sotajoukot liikkeelle, kyllä sinä tyttö selviät.” Näin haluaisin nyt lohduttaa ja jakaa voimia taisteluusi sekä siunausta hoitoihisi, kirjoittaa yksi ihailija Facebookissa.

– Sairaus on osa sinun elämää, se on yksi vaihe, jota saat pian katsoa menneisyytenä. Ensi vuonna laulat vieläkin kauniimmin!

Korisevan valoisa luonne on myös noussut esille fanien kommenteissa. Moni toivoo, ettei valoisa nainen hukkaa iloaan, sillä positiivisuudestaan tunnetun laulajan luonteen uskotaan auttavan vaikeassa paikassa.

– Sinä jos joku jaksat taistella ja voittaa, olet nimittäin positiivisuuden ruumiillistuma ja se auttaa sinut vaikeidenkin aikojen yli.

– On aina ollut ilo kuunnella sinua, puhuitpa tai lauloit. Naurusi on jotain ainutlaatuista, älä anna se kadota.

– Ihana Arjamme, raskas uutinen tämä on meille kaikille, niin suurelle ihailijakunnallesi. Sinä valoisuuden esikuva varmasti taistelet, se on varmaa. Rakkautta ja myötäelämistä tulet saamaan ihan hurjasti lähipiiriltäsi kuin meiltä kaikilta.

– Upea luonteesi ja ihana perheesi auttaa.

– Kiitos Arja, että olet jakanut meille laulaen ja nauraen iloasi. Nyt haluaisin näin henkisesti jakaa sinulle voimia, uskoa ja luottamusta. Lepää nyt ja kerää voimia läheistesi kanssa tulevaan.



Lue myös:

    Uusimmat