Fanit tukevat Korisevaa rintasyöpätaistelussa – ”Tiedän, miltä pelko tuntuu”

Laulaja Arja Korisevan joulutervehdys Facebookissa on kerännyt lukuisia kannustavia kommentteja.

Laulaja Arja Korisevan fanit tukevat idoliaan taistelussa rintasyöpää vastaan. Koriseva kertoi kuulumisiaan jouluaattona Facebookissa.

– "Tuo kotihin, jos pieneenkin, nyt joulujuhla suloisin." Näin laulaen kiitän teitä kaikista ajatuksista, kokemuksista, muistamisista ja rukouksista. 

"Saman kokeneena.. Joulu merkitsee enemmän kuin koskaan Olet niin ihana, upea, valovoimainen ja positiivinen ihminen, uskon tämän vahvistavan sinua! Tiedän pelkosi, voimia Arja."


– Kaiken voimalla voin hyvin. Nautitaan elämästä, hetkistä ja pidetään huolta toisistamme. Tuokoon joulupukki rakkautta ihan jokaiselle, hän kirjoitti.Korisevan Facebook-päivitys on kerännyt satoja kommentteja, joissa toivotaan voimia syöpähoitojen keskelle.

"Kukaan sua Arja ei hoida paremmin, kuin nämä hoitajat ja lääkärit Suomessa. Ei sun tarvitse taistella syöpää vastaan, vaan tehdä just niin kuin hoitajat ja lääkärit sanoo. Kulkea sitä turvallista tietä pitkin ja he pitävät sinusta huolta."Arja Koriseva kertoi sairastumisestaan rintasyöpään marraskuussa. Tuolloin hän ilmoitti jäävänsä sairauslomalle ja vetäytyvänsä julkisuudesta ainakin puoleksi vuodeksi.


"1996 rintasyöpärumpan aloittanut ja kaikki hoidot ja korjausleikkaukset saaneena voin terveesti, ja toivon sinulle jaksamista ja iloa, niin kaikki menee hyvin ja olet taas pian oma terve iloinen itsesi. Voimia ja halauksia."

 


 – Hoidot ovat alkaneet ja tiedän, että minusta pidetään hyvää huolta. Luotan kehittyneeseen lääketieteeseen, taitaviin ihmisiin ympärilläni ja läheisieni tukeen ja turvaan. Minun on nyt keskitettävä voimat paranemiseen ja taisteltava, hän kertoi.

"Olen usein ajatellut sinua, kun itse olen käynyt hiljattain saman sairauden läpi, minulla on nyt kaikki hyvin ja sitä samaa toivon sinulle koko sydämestäni."

 Kursivoinnit ovat poimintoja Facebookista.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja