Mainos

Koripallovalmentaja myöntää hyväksikäyttäneensä 400:aa lasta

1:21

Iowan junioreita Yhdysvalloissa valmentanut koripalloluotsi Greg Stephen, 42, myöntää käyttäneensä seksuaalisesti hyväkseen 400 alaikäistä poikaa. Stepheniä uhkaa jopa vuosikymmenien vankeustuomio, kertoo uutistoimisto AP.

Video: Suomalaista tennisvalmentajaa epäillään alaikäisen pelaajan seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

Stephen esiintyi sosiaalisen median kanavissa Facebookissa ja Snapchatissa tyttönä saadakseen pojilta muun muassa masturbointivideoita. Stephen tarjoutui lähettämään pojille vaihdossa alastonkuvia ja -videoita, jos he lähettävät hänelle sellaisia myös. 

Stephen oli asentanut turnausmatkoilla salaisia kameroita kuvaamaan poikia suihkussa. Joissain tapauksissa hän nauhoitti itseään koskettelemassa alastomia poikien sukupuolielimiä, kun he nukkuivat.

Stephen myönsi, että hänellä oli kovalevyllään kansioita, jotka oli nimetty 400 eri alaikäisen pojan mukaan. Jokainen näistä kansioista sisälsi 9–17-vuotiaista pojista epäsiveellisiä valokuvia ja videoita, joita Stephen oli kerännyt vuosien ajan koripallovalmentajana ja -nuoriso-ohjelman johdossa.

Tapauksen jäljille päästiin helmikuussa, kun Stephenin lanko oli remontoimassa Stephenin kotia ja löysi tallentimen, jonka hän näki sisältävän suihkukuvia ja -videoita pojista. Lanko toimitti laitteen poliisille ja tutkijat saivat etsintäoikeuden Stephenin koteihin. Sieltä he löysivät edelleen kovalevyn ja muita laitteita.

Stephenin pidätys maaliskuussa järkytti Iowan koripalloyhteisöä hänen oltuaan pitkään luotsaamassa paikallista maineikasta nuorten pelaajien ohjelmaa.

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja