"Isoveli, roolimalli, mentori" – Täydellinen lastenvahti paljastui poikia hyväksikäyttäväksi pedofiiliksi: 30-vuotiasta miestä odottaa nyt jopa elinikäinen vankeus

Itseään lähes täydellisenä lastenvahtina markkinoinut 30-vuotias mies on paljastunut useita poikia hyväksikäyttäneeksi pedofiiliksi Kaliforniassa, uutisoi Los Angeles Times.

Matthew Antonio Zakrzewski kuvaili nettisivuillaan itseään muun muassa kaveriksi, isoveljeksi, roolimalliksi ja mentoriksi. Miehellä oli lisäksi vakuuttava lista lastenvahdin työtä tukevista taidoista.

Mies väitti olevansa kokenut ensiaputaitoinen lastenvahti, joka kykenee työskentelemään myös ylivilkkaiden ja erilaisista oireyhtymistä kärsivien lasten kanssa. Hänen verkkosivujensa mukaan myös taustaselvitykset olivat kunnossa.

Asiaksperheen epäilys heräsi

Epäilty mies työskenteli useissa perheissä eteläisen Kalifornian alueella.

Poliisi alkoi tutkia hänen toimiaan aiemmin tässä kuussa sen jälkeen, kun kahdeksanvuotiaan pojan vanhemmat ilmoittivat viranomaisille epäilevänsä, että lastenvahti oli kosketellut heidän lastaan. Mies pidätettiin viime perjantaina lentokentällä.

Tähän mennessä viranomaiset ovat onnistuneet tunnistamaan ainakin kuusi uhria. Pojat ovat iältään 7 ja 13 vuoden välitä. Poliisi uskoo, että uhreja paljastuu vielä lisää. Viranomaiset ovat saaneet useita puhelinvinkkejä tapauksen tiimoilta.

Epäillyn hallusta on löydetty lapsipornoa. Poliisin mukaan hän oli selannut laitonta sisältöä myös netissä. Zakrzewski on kiistänyt syyllistyneensä rikoksiin. Syyttäjänviraston mukaan mies voi saada teostaan jopa 90 vuotta vankeutta.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja