Koop Arposelle yllätyshäät – naimisiin kesällä Englannissa

Muusikko Koop Arponen avioituu kesällä Englannissa.

Flute of shame -yhtyeeen keulahahmo ja vuoden 2008 Idols-kilpailun voittaja Koop Arponen on menossa muutaman viikon päästä naimisiin. 

– En ole ollut ennen naimisissa, eli en osaa sanoa mitä on odotettavissa, tuleva aviomies vitsailee. 

Suomessa syntyneen, mutta Englannissa suuren osan elämästään asuneen Arposen häät järjestetään Englannin maaseudulla. Muusikko kertoo häiden olevan suhteellisen perinteiset englantilaiset häät.

– Häät ovat vanhassa pienessä kylässä, ympäristössä on lampaita ja vesiputous. Häissä tulee olemaan hyvä meininki, hurmurimuusikko kuvailee.

Kiireisellä artistilla on Flute of Shame -yhtyeensä kanssa edessä täyteen buukattu keikkakesä, jonka takia myös häämatka siirtyy tulevaisuuteen.

– Emme pidä heti häämatkaa, vaan vasta keikkatauolla. Kesällä bändilläni on keikkoja noin joka toinen päivä. Keikkailemme Suomen ja Englannin lisäksi muun muassa Ranskassa, Saksassa, Ruotsissa ja Hollannissa, artisti summaa yhtyeen keikkakesää.   

Polttarit juhlittiin Hollannissa

Runsaasti kansainvälisiä keikkoja tekevä yhtye koostuu Arposen lisäksi kahdesta tämän englantilaisesta katusoittajaystävästä. Kansainvälisissä tunnelmissa sujuivat myös muusikon polttarit, sillä polttareihin osallistuneessa joukossa oli ystäviä kolmesta eri maasta.

– Polttareita vietettiin Hollannissa. Meitä oli 17 kaveria, suomalaisia, englantilaisia ja hollantilaisia. Selvittiin kaikki kuitenkin hengissä kotiin, muusikkokomistus heittää. 

Avioliiton lisäksi miehen tulevaisuudessa on luvassa myös muuta uutta. Muusikon suunnitelmissa siintää nimittäin dokumentaarisen musiikkiohjelman toteuttaminen. 

– Kiersimme neljä viikkoa keikoilla Euroopassa ja mietimme että tästä voisi tehdä sarjan. Suunnitelmissa on ensi vuonna dokumentoida bändimme keikkakiertuetta musiikkiohjelmaksi, mies paljastaa.

Koop Arposen häistä uutisoi ensimmäisenä Iltalehti.


Lue myös:

    Uusimmat