Mainos

Koomikko vitsaili Sara Siepin roolista Onnenpyörässä – Roope Salminen tulistui: "Mitä v*ttua sä tiedät Saran osaamisesta?"

3:18

Roope Salminen puolusti avopuolisoaan Sara Sieppiä Twitterissä.

Koomikko Ilkka Kivi vitsaili Twitter-tilillään Sara Siepin roolista TV5-kanavan Onnenpyörä-ohjelmassa ja sai Roope Salmiselta kipakan vastauksen. Onnenpyörä-ohjelmaa juontaa Jethro Rostedt, Siepin tehtävänä on paljastaa taululle ilmestyviä kirjaimia.

– Olen varmaankin vähän ilkeä ajatellessani näin. Mutta kun näen Miss Suomen kääntelemässä Onnenpyörän laattoja ja kävelemässä edestakaisin sanomatta mitään, tulee väkisinkin mieleen, että siinä on kerrankin löydetty titteliä ja osaamista vastaava työ, Kivi twiittasi.

– Tämän viestin ideana ei ole dissata Sara Sieppiä. Vaan tarkoituksena on sanoa, että missi-instituutio pitää yllä sellaista meininkiä, että naisille on kauniin mutta mykän esineen rooli, Kivi jatkaa alkuperäisen twiittinsä kommenteissa.

Siepin avopuoliso Salminen ei pitänyt Kiven alkuperäisestä twiitistä. Suosikkijuontaja puolusti puolisoaan kovin sanoin.

– Mitä v*ttua sä tiedät Saran osaamisesta? Kyseessä on paitsi maailman ihanin tyyppi, myös nainen joka muutti hädin tuskin täysikäisenä pohjosesta stadiin unelman perässä, vaikka ei tuntenut täältä ketään ja rakensi tyhjästä itselleen menestyksekkään uran superkilpaillulla alalla, Salminen kirjoitti.

Myös Rostedt riensi puolustamaan ohjelman aisapariaan.

– Juuri näin. Tämän @koomikkokivi ääliö turhakkeen kompetenssi on vain päänpaukuttamisessa. Omat näytöt on annettu ja niistä ei ole, eikä ollut mihinkään, Onnenpyörä-juontaja kirjoitti.

Asiasta uutisoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat.

Juttua korjattu 19:43: Kirjoitusasua korjattu ja lisätty linkki ensimmäisenä asiasta uutisoineeseen mediaan.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.