Koomikko Kevin Hart suree isänsä kuolemaa: "Olen parempi isä sinun ansiostasi"

Kevin Hart jättää Oscar-pestin 2:18
Muistatko tämän? Kevin Hart astui syrjään Oscar-gaalan juontajan paikalta vuonna 2018.

Koomikko Kevin Hart sai välinsä kuntoon isänsä kanssa vaikean lapsuuden jälkeen.

Koomikko Kevin Hartin isä, Henry Witherspoon, on kuollut. Hart jakoi uutisen Instagramissa 13. lokakuuta.

Voit selata kuvakarusellia nuolista.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Rip yhdelle todellisimmista ja aidoimmista. Rakastan sinua isä. Poissa, mutta ei koskaan unohdettu. Halaa äitiä puolestani. Hoidit mies hommasi hyvin. Kiitos kaikesta. Olen parempi isä sinun ansiostasi. Me teemme kaikki sinut ylpeäksi, Hart kirjoitti sydäntä särkevässä Instagram-postauksessaan englanniksi.

Vuonna 2017 Hart kertoi avoimesti esiintyessään The Late Show With Stephen Colbert -ohjelmassa, miten hän korjasi haastavan suhteensa isäänsä ja miten hän oppi olemaan parempi isä oman isänsä virheiden kautta.

Alla olevassa kuvassa Kevin Hart on isänsä Henry Witherspoonin kanssa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Lapseni todella ajattelevat, että olen maailman siistein isä. Tiedän, miksi olen sellainen kuin olen, isälläni on paljon tekemistä sen kanssa. Isäni tekemät virheet, päätökset käyttää huumeita, olla vankilassa ja poissa sieltä, elämässämme ja ulkona siitä. Näin omakohtaisesti, mitä poissaolo teki, ja sen ansiosta tiedän nyt, mitä läsnäolo tarkoittaa. Tiedän, mitä se voi tehdä, tiedän, mikä vaikutus sillä voi olla tulevaan lapseesi, Hart kertoi ohjelmassa.

Hart kertoi myös olevansa tarpeeksi vahva käsittelemään tulevaa erilaisen asenteensa vuoksi.

– Olen positiivinen kaveri. Valitsen positiivisen negatiivisen sijasta, ja sen takia suhteeni isääni on nyt uskomaton! Ja isäni ymmärtää, miltä minusta tuntuu ja miten katson asioita, ja nyt isäni keskittyy olemaan paras isovanhempi, mitä hän pystyy vain ikinä olemaan, Hart kertoi ohjelmassa.

Lähde: ET Online

Lue myös:

    Uusimmat