Mainos

Selvittääkö DNA-testi järkyttävän tapauksen? Koomassa oleva nainen joutui raiskatuksi hoitolaitoksessa ja synnytti lapsen

1:21
Samassa hoitolaitoksessa olevien potilaiden omaiset järkyttyivät kuultuaan tiedottomana raiskatusta naisesta.

Yhdysvalloissa Arizonassa poliisi yrittää päästä DNA-testin avulla miehen jäljille, joka raiskasi koomassa olleen naisen sairaalassa. Asiasta kertoo BBC.

Arizonassa tiedottomassa tilassa ollut nainen raiskattiin hänen ollessaan hoidettavana Hacienda HealthCaren terveydenhuoltolaitoksessa. Järkyttävä tapaus paljastui, kun nainen alkoi yhtäkkiä synnyttää.

Poliisit haluavat nyt selvittää, kuka raiskasi naisen.

Poliisi on ottanut hoitokodin miespuolisilta henkilöiltä DNA-näytteet. Tiedottamisesta vastaava kersantti Tommy Thompson kertoi tiedotustilaisuudessa, että toistaiseksi hän ei osaa sanoa, onko joku henkilökunnasta kieltäytynyt DNA-testistä.

"Perhe on traumatisoitunut"

Naisen synnyttämä poikavauva on terve ja hänet on sijoitettu naisen vanhempien luokse. Naisen lakimies kommentoi aiemmin tällä viikolla julkisuudessa, että perhe on järkyttynyt tyttärensä raiskauksesta.

– Hänen perheensä on ymmärrettävästi raivoissaan, traumatisoitunut ja shokissa tyttärensä hyväksikäytöstä ja laiminlyönnistä, perheen asianajaja John Micheaels kommentoi.

Tapaus on kuohuttanut laajasti myös arizonalaisen terveydenhuoltolaitoksen johtoryhmää. Aiemmin tällä viikolla Hacienda HealthCaren toimitusjohtaja irtisanoutui tapauksen johdosta.

BBC:n mukaan nainen on ollut hoidettavana kyseisessä laitoksessa ainakin kymmenen vuotta.

Lue myös:

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja