Kamala raiskaus paljastui, kun tiedottomassa tilassa olevan naisen synnytys käynnistyi – synnytys saattoi kestää päiviä: "Hän pystyi tuntemaan kipua"

Nainen raiskattiin ja synnytti tiedottomassa tilassa 1:42
Nainen raiskattiin ja synnytti tiedottomassa tilassa.

Tiedottomassa tilassa oleva nainen raiskattiin Yhdysvalloissa. Raskaus paljastui vasta, kun synnytys käynnistyi.

Vuosia vegetatiivisessa tilassa ollut nainen raiskattiin Arizonan osavaltiossa. Hän synnytti terveen poikavauvan paikallisessa Hacienda Healthcare -terveydenhuoltolaitoksessa. Tapauksesta uutisoi CNN.

– En voi edes kuvitella, kuinka hirveää on joutua tällaisen hyväksikäytön uhriksi. Tämä oli erittäin vaarallinen tilanne ilman seurantaa, sanoo lääkäri Greg Marchand.

Työntekijät ymmärsivät naisen olevan raskaana vasta, kun synnytys käynnistyi joulukuun lopulla. He kuulivat naisen vaikeroivan ja käsittivät jonkin olevan vialla. Marchandin mukaan onkin todennäköistä, että nainen pystyi tilastaan huolimatta tuntemaan.

– Ei ole epäilystäkään siitä, että hän pystyi tuntemaan kipua. Sitä en tiedä, kuinka tietoinen hän oli kärsimyksestä, Marchand kertoo.

"Olisi voinut johtaa helposti lapsen kuolemaan"

Nainen joutui luultavasti kokemaan pitkän synnytyksen, sillä hän ei pystynyt ponnistamaan. On suoranainen ihme, ettei vakavia komplikaatioita ilmennyt, sillä nainen ei saanut lainkaan synnytystä edeltävää hoitoa.

– Synnytys on voinut jatkua aktiivisena tunteja tai jopa päiviä. Tämä olisi voinut johtaa helposti lapsen kuolemaan, Marchand toteaa.

Nainen vaatii ympärivuorokautista hoitoa, joten usealla ihmisellä on ollut pääsy hänen huoneeseensa. Poliisi tutkii tapausta. 

Lue myös:

    Uusimmat