KooKoo vahvisti maalitykin jatkosopimuksen – "Laserintarkka laukaus"

KooKoossa viime kaudella säväyttänyt Trevor Mingoia jatkaa seurassa myös ensi kaudella, kouvolalaisseura vahvistaa. MTV Urheilu uutisoi vuoden mittaisesta jatkosopimuksesta jo maanantaina

Mingoia iski viime kaudella 20 maalia ja antoi 21 maalisyöttöä 52 runkosarjaottelussa. Miehen teholukema oli odotettua paremmin pärjänneessä joukkueessa kolmanneksi paras, +12.

– Mingoia lunasti viime kaudella häneen kohdistuneet odotukset loistavasti. Laserintarkka laukaus lähtee nopeasti suoraan luistelusta ja huonostakin asennosta, KooKoon urheilujohtaja Jarno Kultanen hehkuttaa.

– Lisäksi Trevor oli joukkueemme parhaimmistoa tehotilastossa, mikä kertoo lahjomatonta kieltä miehen monipuolisuudesta ja sitoutumisesta joukkuepelaamiseen.

Vuoden valmentajaksi valitun Jussi Ahokkaan luotsaama KooKoo oli päättyneellä ja koronaviruksen keskeyttämällä kaudella SM-liigan runkosarjan viides, mikä oli yllätys seurojen resursseihin peilatessa.

– Olen todella innoissani siitä, että voin jatkaa KooKoossa ja pääsen myös lopettamaan sen, minkä viime kaudella aloitimme. Haluamme pelata playoffseja Kouvolassa upeiden faniemme edessä, Mingoia sanoo.

Lue myös:

    Uusimmat