KooKoo hurjana SM-liigakierroksella – kanadalaishyökkääjä nakuttaa kovaa jälkeä: "Ammattimies"

1:22
Videolla KooKoo-hyökkääjän Christian Thomasin illan toinen osuma perjantain Jukurit-ottelusta.

Kuinka paljon vuodessa voikaan tapahtua. Paria viikkoa vaille vuosi sitten Kouvolassa todistettiin KooKoon ja Jukurien kohtaamisessa kouvolalaisen liigahistorian yleisöennätystä 5 903 katsojan ansiosta.

Perjantaina halliin saapui samojen seurojen jääkiekkoliigan kohtaamista seuraamaan noin seitsemänkymmentä illalliskortin ravintolaan ostanutta katsojaa. Hallitiloihinhan katsojia ei saa nykyisellään ottaa.

Se ei ole muuttunut, että KooKoo löylyttää naapureitaan. Kuudes peräkkäinen liigavoitto Jukureista irtosi maalein 6–1. Isäntien ykkösketjussa kolmatta otteluaan pelannut 28-vuotias kanadalaishyökkääjä Christian Thomas tuplasi tehopisteensä lukemilla 2+1.

– Christian on ammattimies. Hän olisi voinut tehdä muutaman maalin lisääkin. Olimme tehokkaita, mutta tyytyväisin olen puolustamiseemme. Jukureille ei annettu monta paikkaa, korosti KooKoon päävalmentaja Jussi Ahokas.

Toisen kerran puolentoista viikon sisään räikeän (poikittainen maila) kaksiminuuttisensa jatkoksi kymmenminuuttisen ja pelirangaistuksen mussuttanut KooKoon Martin Berger harppasi jäähytilastossa ensimmäisen yli sadan rangaistusminuutin.

KooKoo on voittanut kaikki alkuvuoden 2021 viisi otteluaan. Jukureille viiden tappion suma on kauden ensimmäinen laatuaan. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja