Mainos

Kontiolahdelta löytyi neljä suurta jätekasaa – seassa muun muassa veitsiä ja passikopio

Kontiolahdelle on syyskuun aikana ilmaantunut neljä luvatonta suurta jätekasaa. Asiasta kertoo Karjalainen. Jätteen seasta on löytynyt muun muassa henkilötietoja, leikkausveitsiä, tatuointineuloja ja ehkä tietokoneen kovalevy.

Isot jätekasat ilmaantuivat Kontiolahden itäosiin Mönniin ja Jakokoskelle viime kuun kuluessa. Kontiolahden ympäristönsuojelusihteeri Antti Suontama arvelee Karjalaisen haastettelussa, että jätekasat ovat kotoisin samasta lähteestä, sillä kaikissa kasoissa on samanlaista tavaraa.

– Nauloja ja ruuveja sekä vanhaa rompetta kuten tietokoneita. Jätteiden joukossa oli myös teräviä leikkausveitsiä ja tatuointineuloja, joten tarkkana on pitänyt olla, Suontama sanoi Karjalaiselle.

Uusimmasta kasasta on löytynyt myös ihmisten yhteystietoja. Joukossa on muun muassa kopio Venäjän passista. Lisäksi erään tietokoneen kovalevy on niin hyvässä kunnossa, että sieltä voi pelastaa tietoja. Henkilötiedoista voi Suontaman mukaan olla apua tekijän löytämisessä.

Jätekasan mailtaan löytänyt Antero Turunen kertoo Karjalaiselle lähettäneensä poliisille kuvia ja vihjeitä. Hän kuitenkin kertoo, että poliisin resurssit tuntuvat olevan vähissä tapauksen selvittämiseksi.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja