Konsta Hietanen on Tähdet, tähdet 2020 -voittaja!

Tenavatähtenä tunnettu Konsta Hietanen palaa musiikin pariin – perhe- ja työelämän yhdistäminen on haastavaa viiden lapsen isänä:"Hän on ihan ihmenainen" 5:09
Tenavatähtenä tunnettu Konsta Hietanen on tehnyt näyttävän paluun musiikin pariin – perhe- ja työelämän yhdistäminen on haastavaa viiden lapsen isänä

Tähdet, tähdet 2020 -kausi huipentui sunnuntai-iltana finaaliin. Voittajaksi kruunattiin Salkkareissakin näyttelevä Konsta Hietanen.

Konsta Hietanen on Nelosen Tähdet, tähdet 2020 -kauden voittaja. Kymmenen viikkoa jatkunut ohjelma huipentui sunnuntai-iltana kaksituntiseen, superjännittävään finaaliin, jossa finalistit Suvi Teräsniska ja Hietanen esittivät kolme kappaletta. Musiikintäyteisen illan päätteeksi Konsta keräsi suuremman potin lähetyksen aikana annetuista yleisöäänistä ja kruunattiin Tähtien tähdeksi.

– Tuntuu tosi hyvältä! Kiitos kaikille, jotka on olleet mukana meikeläisen matkalla! Salkkareistakin tuttu Hietanen sanoi kilpakumppaniensa syöksyessä lavalle onnittelemaan.

Suvi ja Konsta esittivät finaalissa kumpikin kolme kappaletta: oman suosikkivetonsa kauden varrelta, kappaleen omasta tuotannosta sekä kappaleen, jolla on erityisen suuri merkitys itselle.

Finaalilähetyksessä olivat mukana myös kaikki kaudella mukana olleet tähtiartistit; Tommi Läntinen, Katri Ylander, HesaÄijä, Leo Stillman, ABREU, Hanna Pakarinen, Mikko Harju ja Päivi Lepistö, jotka avasivat illan näyttävällä yhteisesityksellä Elton Johnin jättihitistä I'm Still Standing.  

Lue myös:

    Uusimmat