Trump merkkaa jo reviiriään Washingtonissa – rakensi luksushotellin Valkoisen talon viereen

Samalla kun demokraattien presidenttiehdokas Hillary Clinton yskii keuhkokuumeessa, republikaanien Donald Trump avaa itsestään muistuttavan monumenttinsa Valkoisen talon viereen.

Trumpin uusi luksushotelli Trump International Hotel Washington DC avattiin maanantaina muutama sata metriä Valkoisen talon eteläiseltä pihalta, kertoo muun muassa Washington Post. Valkoisen talon portille luksushotellista kävelee reilu kymmenen minuuttia.

Vanhaan postitoimistorakennukseen rakennettu koreileva hotelli on Trumpin tyylilleen uskollinen: mahtaileva ja kallis. Hotellissa on kylpylä, kokoustiloja ja mahdollisuus kynttiläillalliseen. Niin kutsuttu perushuone maksaa noin 350 euroa ja sviitit noin 500 euroa yöltä. Hintoihin lisätään verot ja mahdolliset palvelumaksut.

Trump on itse sanonut, että projekti on symbolinen osoitus, että hän pystyy johtamaan suurvaltaa. Valkoisen talon virallinen katuosoite on 1600 Pennsylvania Avenue North West, ja Trumpin hotelli sijaitsee siis samalla kadulla, mutta katunumero on hieman pienempi 1100.

Trump ei pitänyt tuoreimmalle valloitukselleen mahtipontisia avajaisia, sillä luksushotellin kalliiden hintojen vuoksi, suurimmalla osalla hänen työväen kannattajistaan tuskin olisi varaa yöpyä hotellissa edes yhtä yötä. Trumpin kriittiseen maahanmuuttolinjaan eikä uskottavuuteen myöskään sovi, että luksushotelli on jälleen yksi hänen rakennuksistaan, johon Trump on käyttänyt meksikolaista työvoimaa.

Katso aikaisempia uutisvideoita Trumpista:

Clintonin Trump-haukut keskeytyivät toistamiseen yskäkohtauksiin 1:41

USA-tutkija: Trump kehuu Putinia, koska haluaa itsekin olla vahva johtaja 1:59

Trump kehui jälleen Putinia johtajana 0:22


Lue myös:

    Uusimmat