F1

F1

Formulakausi käynnissä!

Koko kausi suorana C Moressa

Katso lisää

Kommentti: Max Verstappenia olisi niin helppo rakastaa – mutta onko tätä poikaa ojennettu koskaan?

2:15
F1-harjoituksissa kolahti! Max Verstappen ja Lance Stroll kolaroivat Portimaon radalla.

Max Verstappen ei saa koskaan menettää tulisieluisuuttaan F1-radalla, mutta idioottimaiset räksytykset saisivat jo loppua, kirjoittaa MTV Urheilun Ossi Karvonen.

MAINOS

Koko F1-kausi C Moressa!

Portugalin GP suorana 23.-25.10.
La: 3. harjoitukset klo 12.55, ennakkotunnelmat klo 15.00, aika-ajot klo 15.55
Su: ennakkotunnelmat klo 14.00, Portugalin GP klo 15.05

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Kun puhelimeen välähti uutisotsikko Portugalin GP:n perjantain vapaiden harjoitusten hämmentävästä kolarista (video yllä), en yllättynyt, kun rysäyksen toiseksi osapuoleksi paljastui Red Bull -tähti Max Verstappen

Se on nähty moneen kertaan, että kun hollantilaiskuski vetää kypäränsä remmit tiukalle, radalla ei ole jaossa ylimääräisiä senttimetrejä. Ja vaikka nyt kyseessä oli ainoastaan perjantain harjoitukset ja rinnalla kiihdytti Racing Pointin Lance Stroll, tämä luonteenpiirre tekee Maxista Maxin, vihatun ja yhtä lailla myös rakastetun kuljettajan.

Tätä tulisieluisuutta me F1-fanit haluamme nähdä!

Mutta se, mitä usein kuullaan Verstappenin suusta heti näiden yhteenottojen jälkeen, on kuin törkypuhetta asioista tietämättömien pikkulasten nujakointipiirissä. "Ei ole minun ongelmani", Verstappen heitti perään, kun hänen ala-arvoisia radioviestejään kritisoitiin.   

Pikkulapsille totuus asioista valkenee vanhempien puhuttelussa. Liekö Jos-isä käynyt poikansa kanssa lainkaan vakavia keskusteluja, mutta ainakin F1-tuomaristo kutsui 23-vuotiaan Maxin luokseen. 

– Keskustelin tuomariston kanssa, ja kuulin tietysti tarinan toisen puolen. Hän (Stroll) olikin aloittamassa nopeaa kierrostaan, Verstappen selvitti

Niin. Nyt olisi aika unohtaa hiekkalaatikkoleikkien aikaiset tunteenpurkaukset ja käyttäytyä kuten aikuiset. Mutta Max, älä hukkaa poikamaista paloasi, kun asemista taistellaan – vaikka sitten harjoituksissa. 

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja