Kolumbia syvensi Lionel Messin ahdinkoa – iski kaksi maalia kahdesta laukauksesta kohti maalia ja kaatoi Argentiinan

Copa Americassa pelattiin lauantain ja sunnuntain vastaisen yönä huippuottelu, kun Lionel Messin Argentiina kohtasi alkulohkon ensimmäisessä pelissä Kolumbian. Paljoa ei Argentiinan ja Messin osalta jäänyt jälkipolville kerrottavaa, sillä Kolumbia otti ottelusta 2-0 voiton.

Erityisen tuskaisen tappion Argentiinalla tekee se, että se oli tilastoissa selvästi niskan päällä. Kolumbia sai ottelussa kaksi laukausta kohti maalia, joista molemmista se laittoi pallon verkkoon.

Messi ei ole voittanut Argentiinan maajoukkueessa aikuisten tasolla mitään. Olympiakultaa supertähdeltä löytyy, mutta olympialaisissa joukkueet koostuvat alle 23-vuotiaista pelaajista, lukuunottamatta kolmea yli-ikäistä peluria, jotka saadaan nimetä joukkueeseen. Messi on jäänyt Copa American finaalissa kolmasti toiseksi ja kertaalleen hävinnyt MM-finaalin.

Argentiinan turnaus jatkuu ensi viikon keskiviikon ja torstain välisenä yönä, kun vastaan asettuu Paraguay. Lohkon neljäs joukkue on turnauksen kutsuvieras ja vuoden 2022 MM-kisaisäntä Qatar. 

Lue myös:

    Uusimmat