Kolmiodraama-Terhin ja Samin välit muuttuivat ohjelman kuvausten jälkeen – "En olisi todellakaan uskonut"

Kolmiodraama-Terhin ja Samin välit muuttuivat ohjelman kuvausten jälkeen – ”En olisi todellakaan uskonut” 2:09
Kolmiodraama-Terhi kertoo, kuinka hänen ja Samin välit muuttuivat kuvausten jälkeen.

Kolmiodraama-sarjan Terhi saapui Koukussa Kolmiodraamaan -vodcastiin vieraaksi.

Koukussa Kolmiodraamaan -vodcastissa toimittajakaksikko Jari Peltola ja Katja Lintunen puivat Kolmiodraama-sarjan käänteitä. Yksi sarjan puhutuimmista henkilöistä oli Terhi, joka saapui vodcastiin vieraaksi.

Terhin ja Samin yhteiselo ei sujunut sarjan kuvauksissa sopuisasti, joten romanssia kaksikon välille ei syntynyt. Vaikka sarjassa Terhin ja Samin välit olivat välillä jopa jäätävät, he ovat olleet kuvausten jälkeen tekemisissä.

– Meillä on asialliset välit, ei ole jäänyt mitään hampaankoloon. Niiden kuvausten jälkeen oli pitkä pätkä, että me emme olleet tekemisissä juurikaan. Luulen, että siinä on kummallakin ollut sellainen pieni hetki, että on pitänyt niitä asioita jäsentää, Terhi kertoo.

Terhi ja Sami ovat jutelleet kaikki asiat läpi, jotta mitään ei jäisi hampaankoloon. Terhi myöntääkin, että he ovat paremmissa väleissä kuin kuvausten aikana. Terhi kuvailee Samia ihmiseksi, joka auttaisi häntä tiukan paikan tullen.

–  Sami on vähän kuin ärsyttävä isoveli, että tiedän, kyllä hän minua auttaisi. Pystymme olemaan toistemme tukena. En olisi todellakaan uskonut, että tämä menee näin. 

Terhi muistelee vodcastissa hetkeä, kun he muuttivat Samin kanssa yhteisen katon alle:

Terhi vieraana Koukussa Kolmiodraamaan -vodcastissa – paljastaa rakkausuutisen 18:46

Lue myös:

    Uusimmat