Muistatko vielä kohureality Miljonääri-Jussin? Vodcastissa paljastuksia ohjelman kulisseista: "Minut pudotettiin vahingossa"

Muistatko vielä kohureality Miljonääri-Jussin? Vodcastissa paljastuksia ohjelman kulisseista 5:46
Jari Peltola yllättyy totaalisesti, kun Katja Lintunen paljastaa realityhistoriansa - videolla Lintunen paljastaa, millaista oli olla mukana kohuohjelmassa

Koukussa Kolmiodraamaan -vodcastissa palataan 20 vuoden takaiseen Miljonääri-Jussi-ohjelmaan.

Koukussa Kolmiodraamaan -vodcastissa toimittajakaksikko Jari Peltola ja Katja Lintunen pureutuvat Kolmiodraama-sarjan käänteisiin ja myös omiin suhdekiemuroihinsa. 

Vodcastin seitsemännessä jaksossa kaksikko palaa 20 vuotta sitten näytettyyn deittiohjelmaan Miljonääri-Jussi, joka oli ensimmäisiä tosi-tv-ohjelmia Suomessa. 

Lintunen täräyttää Peltolalle yllätysuutisen kesken vodcastin nauhoitusten: hän oli aikoinaan mukana kyseisessä ohjelmassa. Lintunen myöntää, ettei ole puhunut asiasta moneen vuoteen.

– Eihän se ollut mikään Jussi, saati miljonäärikään? Peltola kysyy.

– Ei, kaikki oli huijausta, Lintunen vastaa.

Lintunen sai aikoinaan yllättäen puhelun deittiohjelman koekuvauksiin, jotka järjestettiin helsinkiläisessä yökerhossa. Hän päätti tarttua tilaisuuteen.

– Muistan, että minulla oli leopardipaita. Parhainta laitoin päälleni, kun menin tv-ohjelman koekuvauksiin, Lintunen aloittaa naurahtaen. 

Jonkin ajan päästä Lintuselle soitettiin, että hänet on valittu ohjelmaan ja kuvaukset ovat Ranskassa. Sen pidempää miettimättä hän suostui mukaan ohjelmaan. 

– Tiesin vain sen, että olen menossa deittiohjelman kuvaksiin.

Miljonääri-Jussin juonsi aikoinaan Erja Häkkinen ja ohjelma kuvattiin upeissa puitteissa. Sarjaan osallistuville naisille annettiin ymmärtää Miljonääri-Jussin eli Ville Loposen olevan varakas ja nyt hän etsii itselleen morsianta. Todellisuudessa näin ei ollut.  

Sarjan alussa Loponen pudotti useamman deittiehdokkaan pois ohjelmasta, myös Lintunen joutui jättämään ohjelman. Lintunen sai kuulla vasta ohjelman tultua julki, että Loponen sekoitti hänet toiseen deittiehdokkaaseen pudotusvaiheessa.

– Sain jälkikäteen tietää, että minut pudotettiin vahingossa pois, koska hän sekoitti minut toiseen henkilöön. Hän oli katsonut koekuvauksissa otettuja kuvia ja jollain oli samanlainen paita kuin minulla, Lintunen kertoo.

Ohjelma oli 20 vuotta sitten päivittäin otsikoissa, koska se oli ensimmäisiä tosi-tv-ohjelmia. Yllä olevalla videolla Lintunen paljastaa Peltolalle, miksi hän joutui kohuotsikoihin.

Koukussa Kolmiodraamaan -vodcastissa pohditaan, nostaako Kolmiodraama-sarjassa mustasukkaisuus päätään:

Mustasukkaisuutta ilmassa? 27:22

Kolmiodraama MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla tiistaisin klo 21. MTV Katsomo+ -tilaajille seuraava jakso ennakkoon.

Koukussa Kolmiodraamaan ilmestyy MTV Katsomoon maanantain ja tiistain välisenä yönä - samaan aikaan kuin Kolmiodraama-sarjakin. Jaksot viikkoa etukäteen Katsomo+ -palvelussa.

Lue myös:

    Uusimmat