Kolmea ihmistä ammuttu USA:ssa stadionin läheisyydessä, joukossa nuori tyttö – videot näyttävät paniikin

Kolmea ihmistä on ammuttu Yhdysvaltain Milwaukeessa stadionin läheisyydessä paikallisen Bucksin ja Boston Celticsin välisen koripallon NBA-pudotuspeliottelun loppuhetkillä, kertovat muun muassa New York Post ja NBC Chicago.

Milwaukeen poliisi on vahvistanut, että kahta naispuolista ja yhtä miespuolista ihmistä ammuttiin Milwaukee Bucksin kotistadionin Fiserv Forumin ulkopuolella Bucksin ja Celticsin välisen ottelun viime minuuteilla.

Yksi ammutuista oli 16-vuotias tyttö. Hänen lisäksi haavoittuneita olivat 29-vuotias nainen ja 30-vuotias mies. Kolmikko on saanut sairaalahoitoa, mutta kenenkään vammat eivät ole henkeä uhkaavia.

Tapauksesta on pidätetty 29-vuotias mies.

Sosiaalisessakin mediassa jaettu videomateriaali näyttää tapahtumapaikalla vallinneen paniikin. Suuri joukko ihmisiä juoksi ammuskelun jälkeen joukolla karkuun.

Silminnäkijät kertoivat WTMJ-TV:lle nähneensä tappelun baarin ulkopuolella koripallo-ottelun loppuvaiheilla. Poliisi tutkii, mikä ammuntaan on johtanut.

Vierasjoukkue Celtics voitti ottelun 108–95 ja tasoitti toisen kierroksen pudotuspelisarjan otteluvoitot 3–3:een. Jatkopaikkaan vaaditaan neljä voittoa.

Lue myös:

    Uusimmat