21-vuotias urheilija Lee ammuttu kuoliaaksi

21-vuotias koripalloilija Darius Lee on ammuttu kuoliaaksi New Yorkin Harlemissa maanantaina. Lisäksi ammuskelussa on loukkaantunut kahdeksan muuta ihmistä.

Välikohtaus tapahtui maanantaiaamuna, jolloin New Yorkin Harlemissa kuvattiin rapmusiikkivideota. Kuvausten aikana oli CBS Newsin mukaan epäillysti syttynyt riita, jonka yhteydessä yhdeksää ihmistä ammuttiin.

Silminnäkijöiden mukaan tilanteessa oli ammuttu 40–50 laukausta. Yksi niistä oli osunut Leetä rintaan. Lee kiidätettiin sairaalaan, jossa hänet todettiin kuolleeksi.

Ammuskelussa haavoittui lisäksi kuusi muuta miestä ja kaksi naista.

Unelmoi New York Knicksissä pelaamisesta

Surmansa saanut Darius Lee oli Houston Baptist -collegen tähtikoripalloilija. Harlemissa varttunut Lee oli viettämässä kesälomaa kotikonnuillaan.

Lee oli vastikään nimetty Houston Baptist -collegen vuoden miesurheilijaksi. Hän oli joukkueensa ykkönen piste- ja levypallotilastoissa viime kaudella. Houston Baptistin valmentaja Ron Cottrell kuvaili yliopiston verkkosivuilla Leetä "merkittäväksi nuoreksi mieheksi, jota oli ilo valmentaa".

Darius Leen isoäiti Patricia Lee kertoi New York Postille Dariuksen unelmoineen pelaamisesta kotikaupunkinsa NBA-seurassa New York Knicksissä. Leellä olisi ollut suunnitellusti vielä yksi lukuvuosi collegea jäljellä.

Poliisi ei ole vielä ilmoittanut mahdollisista epäillyistä tai ammuskelun motiivista. Tapahtumapaikalta oli löydetty ase.

Lue myös:

    Uusimmat