Mainos

Kolme miestä karkasi Joutsenon säilöönottoyksiköstä – poliisi etsii yhä kahta

Etelä-Karjalassa Joutsenon vastaanottoyksiköstä karkasi eilen illalla kolme miestä, kertoo poliisi.

Pohjoisafrikkalaiset miehet oli otettu kiinni entiseen Konnunsuon vankilan tiloihin maastapoistamispäätösten täytäntöönpanon turvaamiseksi. Kaikki kolme odottivat maasta poistamista ja pakenivat yksiköstä rikkomalla talon rakenteita. 

Yksi miehistä jäi kiinni valtatie6:n lähistöltä Lappeenrannan Tirilästä, muutta kaksi jatkaa edelleen pakoaan. 

Poliisin mukaan pakoaan jatkavat miehet eivät ole vaarallisia. He ovat tosin syyllistyneet aikaisemmin lieviin omaisuus- ja väärennösrikoksiin.

Poliisi etsii parhaillaan

Ensimmäisen, 27-vuotiaan miehen tuntomerkit ovat; noin 183 senttiä pitkä, vartaloltaan normaali ja hyvin paksut mustat kulmakarvat. Vaatetuksena miehellä on musta villapipo, tummat lenkkitossut, musta paita Nike-logolla, tumma takki ja Adidas-verkkarit vaaleilla raidoilla. 

Toinen miehistä, 28-vuotias, on vartaloltaan roteva. Hänellä on siniset ulkoiluhousut, joiden lahkeissa pohkeen kohdalla on heijastinraita, tumma untuvatakki ja jalassa miehellä oli tummanvihreät Crocs-sandaalit.

Poliisin mukaan miehet puhuvat arabiaa ja vähän englantia. Poliisi pyytää ilmoittamaan miesten liikkeistä tai olinpaikasta Kaakkois-Suomen poliisin vihjenumeroon 050 447 9574 tai sähköpostitse vihjeet.kaakkois-suomi@poliisi.fi

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.