Poliisi etsintäkuulutti kaksi karannutta nuorta: Pelko terveydentilasta ja mahdollisista rikoksista

Poliisi on käynnistänyt laajat etsinnät kahden Mäntyharjun Mouhulla sijaitsevasta päihdekuntoutusyksiköstä karanneen nuoren löytämiseksi.

Kaksi 15-vuotiasta nuorta, suonenjokelainen tyttö ja vihtiläinen poika, poistuivat sijoituspaikasta jalkaisin klo 21 aikaan eilen illalla.

Poliisin saamien tietojen mukaan on syytä olettaa, että nuorten henki ja terveys ovat vaarassa. Pelkona on myös, että he saattavat syyllistä rikoksiin karkumatkansa aikana.

Poliisi aloitti laajat etsinnät kaksikon löytämiseksi. Etsinnöissä mukana oli muun muassa koirapartioita. Poliisi pyysi myös virka-apua rajavartiolaitokselta ilma-aluksen saamisesta mukaan etsintöihin.

Nuoria ei ole etsinnöistä huolimatta vielä tavoitettu. Poliisin mukaan he saattavat pyrkiä kohti Kouvolaa ja Etelä-Suomea.

Kaksikosta ei ole poliisin arvion mukaan vaaraa sivullisille, mutta löytyminen on poliisin tiedotteen mukaan tärkeää erityisesti vuorten terveydentilan varmistamiseksi.

Etsittyjen tuntomerkit:

Poika: 175cm, normaali vartalo, ruskeat ja kiharat hiukset, tatuointi kaulassa ja rystysissä tatuointeja. Vaatetus: tumma huppari ja reikäiset tummat farkut, lippalakki.

Tyttö: 165-170cm, hoikka, tummat pitkät hiukset ja tatuointi niskassa. Vaatetus: musta huppari jossa kuvioita ja tekstiä selässä ja hihoissa, musta-valkokuviolliset housut.

Havainnot nuorista pyydetään ilmoittamaan hätäkeskukseen.

2:26
Katso myös: Vapaaehtoisen etsijän paras palkinto on etsittävän löytyminen – MTV lähti konkarietsijän matkaan.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja