Kolmas SM-liigan välieräjoukkue selvillä – Tappara-kapteeni nousi isoksi nimeksi

Tappara-kapteeni Jukka Peltola naulaa ison osuman, vieraat karkumatkalle 1:12

Jääkiekon SM-liigassa Tappara tekee seuraa Lukolle ja HIFK:lle välieräjoukkueiden kerhossa. Tappara varmisti paikkansa neljän parhaan joukosta, kun se kaatoi perjantaina KalPan lukemin 3–2.

Tappara karkasi illan taistossa 1–0-johtoon heti ensimmäisellä peliminuutilla. Santtu Kinnusen siniviivaheitto upposi sisään ajassa 0.39.

Sami Tavernier tasoitti KalPalle erän puolen välin jälkeen. KalPa ehti myös edelle, kun Lasse Lappalainen naulasi ylivoimalla 2–1-osuman.

Petteri Puhakka toi yksilösuorituksellaan Tapparan tasoihin.

Kolmannessa erässä Tapparan isoksi nimeksi nousi Jukka Peltola, joka vastasi 3–2-voittomaalista. Peltolalle merkattiin perjantain kamppailussa tehot 1+1.

KalPa ei enää onnistunut nousemaan rinnalle. Näin Tappara etenee välieriin voitoin 3–1.