Kollegat muistelevat 25-vuotiaana menehtynyttä Euphoria-tähteä

Kollegat muistelevat edesmennyttä Euphoria-tähteä. 

Euphoria-sarjasta tunnettu yhdysvaltalaisnäyttelijä Angus Cloud on kuollut 25-vuotiaana. Näyttelijän perhe vahvisti kuolinuutisen TMZ:lle.

Cloud näytteli moninkertaisesti Emmy-palkitussa Euphoriassa huumekauppiasta Fezco "Fez" O'Neilliä. Kollegat ovat julkaisseet sosiaalisessa mediassa koskettavia kirjoituksia edesmenneelle tähdelle. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

Rue-hahmoa sarjassa näyttelevän Zendayan mukaan sanat eivät riitä kuvailemaan Cloudin kauneutta. 

– Olen niin kiitollinen, että sain mahdollisuuden tutustua häneen. Kutsua häntä veljeksi, nähdä hänen lämpimät, kiltit silmänsä sekä säteilevän hymyn tai kuulla hänen tarttuvan hekottavan naurunsa (hymyilen, kun vain ajattelen sitä), hän kirjoittaa. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Sydney Sweeney, joka näyttelee Cassieta, jakoi seuraajilleen kuvasarjan miehen kanssa. Kuvien yhteydessä hän kirjoittaa Cloudista. 

– Angus olit avoin sielu, kilteimmällä sydämellä, täytit jokaisen huoneen naurulla. Tämä on vaikein asia, jonka olen koskaan postannut, on vaikea löytää kaikkia sanoja. Sinua kaivataan enemmän kuin tulet uskomaan, mutta olen niin onnekas, että olen saanut tutustua sinuun tässä elämässä, olen varma, että kaikki sinut kohdanneet ajattelevat samoin. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Cloudin ruutuveli, niin ikään Euphoriasta tuttu näyttelijä Javon Walton, 17, jakoi Instagram-tililleen Cloudille omistetun tribuutin pian kuolinuutisen tultua julki. Walton näyttelee sarjassa Fezin pikkuveljeä Ashtrayta.

Waltonin jakamassa kuvassa hän ja Cloud halaavat toisiaan.

– Lepää rauhassa veli, Walton kirjoittaa kuvan yhteydessä.

Fezin rooli Euphoriassa oli Angus Cloudin ensimmäinen työ näyttelijänä. Sarjan roolittaja oli bongannut Cloudin New Yorkin Brooklynista, jossa tämä oli kävellyt ystäviensä kanssa.

TMZ:n mukaan poliisilla ei vielä tässä vaiheessa ole tiedossa näyttelijän kuolinsyytä. Asian selvittämiseksi on aloitettu tutkinta.

Lue myös:

    Uusimmat