Euphoria-sarjasta tunnettu yhdysvaltalaisnäyttelijä Angus Cloud on kuollut 25-vuotiaana

Euphoria-sarjasta tunnettu yhdysvaltalaisnäyttelijä Angus Cloud on kuollut, kertoo hänen perheensä. Cloud kuoli maanantaina 25-vuotiaana.

Cloudin perhe ei kertonut nuoren näyttelijän kuolinsyytä. Lausunnossa kerrottiin, että Cloud oli kamppaillut isänsä äskettäisen kuoleman kanssa ja että hänellä oli ollut mielenterveysongelmia.

Cloud näytteli moninkertaisesti Emmy-palkitussa Euphoriassa lakonista huumekauppiasta Fezco "Fez" O'Neilliä.

– Ainoa lohtu, joka meillä on, on se, että tiedämme, että Angus on kohdannut jälleen isänsä, joka oli hänen paras ystävänsä, sanoi perhe Cloudin edustajan lähettämässä lausunnossa.

Lausunnossa perhe painottaa Cloudin olleen avoin taistelustaan mielenterveysongelmien kanssa.

– Toivomme, että hänen kuolemansa voi olla muistutus muille siitä, etteivät he ole yksin, eikä heidän pitäisi taistella tätä vastaan yksin hiljaisuudessa, sanottiin lausunnossa.

Rooli Euphoriassa Cloudin ensimmäinen

Zendayan tähdittämä Euphoria on yksi kaikkien aikojen katsotuimmista HBO:n sarjoista. Se on saanut osakseen niin kritiikkiä kuin kiitostakin siitä, kuinka sarja esittää Yhdysvaltain nykynuorison ongelmia, kuten huumeriippuvuutta ja seksuaalista väkivaltaa.

Fezin rooli Euphoriassa oli Angus Cloudin ensimmäinen työ näyttelijänä. Sarjan roolittaja oli löytänyt Cloudin New Yorkin Brooklynista, jossa tämä oli kävellyt ystäviensä kanssa.

– Toivomme, että maailma muistaa hänet hänen huumoristaan, naurustaan ja rakkaudestaan kaikkia kohtaan, perheen lausunnossa sanottiin ja pyydettiin yksityisyyttä surun hetkellä.

Suomessa keskusteluapua kriiseissä ja vaikeissa elämäntilanteissa tarjoaa esimerkiksi kriisipuhelin. Mieli ry:n kriisipuhelin päivystää numerossa 09  2525  0111 joka päivä ympäri vuorokauden. Palveluun voi soittaa nimettömästi ja luottamuksellisesti.

Lue myös:

    Uusimmat