Koko kolmikko koolla! Prinssi Carl Philipin pojat kannustivat isäänsä autoradalla – harvinainen kuva koko katraasta

8:47
Prinssi Carl Philip saapui muikeana lehdistön eteen prinssi Gabrielin syntymän jälkeen - näin hän kommentoi iloista perheuutista

Prinssi Carl Philipin kolme poikaa ikuistettiin viikonloppuna harvinaisiin kuviin, kun koko katras seurasi isänsä kilpailua autoradalla.

Isänsä tapaan kovaksi automieheksi tiedetty Ruotsin prinssi Carl Philip palasi viime viikonloppuna jälleen kilparadalle, kun hän osallistui Porsche Carrera Cupin finaaliin Mantorpin autoradalla.

Myös prinssin vanhemmat pojat 5-vuotias prinssi Alexander ja 4-vuotias prinssi Gabriel ovat olleet useita kertoja katsomossa kannustamassa isäänsä ja saapuivat paikalle myös lauantaina. Edellisen kerran pikkuprinssit seurasivat ajoradan tapahtumia yhdessä prinsessa Sofian vanhempien ja siskon seurassa, mutta tällä kertaa myös prinsessa Sofia ja perheen kuopus prinssi Julian saapuivat paikan päälle kannustamaan Carl Philipiä.

Maaliskuun lopulla syntynyt Julian oli autoradalla ensimmäistä kertaa ja istui tyytyväisen näköisenä rattaissaan ja äitinsä sylissä. Pieni nähtiin samalla ensimmäistä kertaa julkisuudessa sitten elokuussa järjestettyjen ristiäistensä jälkeen. Perheen pienin ikuistettiin samalla myös harvinaisiin yhteiskuviin isoveljiensä kanssa, kun koko kolmikko näytti jännittävän kilpailua katsomossa.

Prinsessa Sofian apuna pikkuprinssejä kaitsemassa olivat jälleen myös prinsessan sisar Lina Hellqvist ja tämän puoliso Mattias Wikström. Svensk Damtidning -lehden mukaan Carl Philip nappasi kotijoukkojen kannustaessa kaikkien aikojen parhaan sijoituksensa Carrera Cupissa.

Isän lisäksi tästä iloitsi selvästi myös prinssi Gabriel, joka juoksi heti kisan jälkeen isänsä syliin ja sai tältä halauksen lisäksi myös suukon poskelleen.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja