Kokki muistelee: Diana pelmahti keittiöön ja ilmoitti lounaan peruuntuneen – sydänten prinsessa päätti ilahduttaa poikiaan suloisella tavalla

2:04
Muusikko Elton John muistelee edesmennyttä prinsessa Dianaa.

Terveellisistä ruokatottumuksistaan huolimatta prinsessa Diana ei ollut kuitenkaan missään asiassa ehdoton. 

Entinen kuninkaallisten kokki Darren McGrady työskenteli Buckinhamin palatsissa 11 vuotta. McGrady on kertonut  julkisuuteen yksityiskohtia kuninkaallisperheen ruokailutottumuksista, myös edesmenneen prinsessa Dianan.

Kokki kertoo Mirror-lehdelle, että prinsessan ruoassa oli yksi iso ero muiden ruokaan verrattuna. McGradyn mukaan Dianalle piti nimittäin valmistaa rasvaton versio kaikesta, mitä muut söivät. Tätä kuitenkaan muut eivät huomanneet. 

Diana piti kalasta, mutta ei syönyt sen sijaan koskaan punaista lihaa. Prinsessalle ei maistunut myöskään majoneesi tai smetana.

Prinsessan makunystyrät oli mieltyneet myös erilaisiin riistalintuihin.

Dianaa ei myöskään kaihtanut nauttia hedelmiä muoviastiasta, vaikka välillä hän söikin ateriansa yli 500 000 punnan arvoiselta marmorilautaselta.


Burgereita ja pitsaa

Vaikka Dianalla olikin terveelliset ruokatottumukset, ei hän ollut kuitenkaan missään ehdoton. McGraden kertoo, kuinka maanläheisenä tunnettu Diana peruutti lounaan ja vei poikansaWilliamin ja Harrynyllättäen McDonald`siin.

– Muistan, kun prinsessa pelmahti keittiöön ja ilmoitti: Peru lounas pojilta, vien heidät ulos. Me menemme McDonald`siin, McGrady muisteli Marie Claire -lehdelle vuosi sitten.

– Minä vain totesin, että voi herranpieksut sentään, teidän korkeutenne, minä voin tehdä teille hampurilaisia.

Prinsessa Diana oli kuitenkin kieltäytynyt kohteliaasti.

– Ei kiitos, se lelu on se, minkä he haluavat.

McGrady kertoi, että vaikka prinsseillä oli kuninkaallinen titteli, ei se muuttanut sitä, etteivätkö he olisi rakastaneet McDonald`ssa ja pitsalla käymistä. 

– Vaikka he olivat kuninkaallisia, oli heillä lasten makuaistit, ex-kokki totesi. 

Dianan entisen hovimestarin ja läheisen ystävän Paul Burrellin mukaan prinsessa vei usein poikansa kyseiseen pikaruokaketjuun syömään Bic Maceja ja muita herkkuja.

McGrady on paljastanut, että Diana nautti toisinaan syödä muroja aamiaiseksi sekä hän piti myös tummasta suklaasta.

Lähde: Express

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja