Koivukylän murhasta vangittiin kolmas epäilty – ruumis virui asunnossa pari viikkoa

Itä-Uudenmaan käräjäoikeus vangitsi perjantaina kolmannen epäillyn, 26-vuotiaan miehen, Koivukylän murhajuttuun. Torstaina vangittiin 25-vuotias mies ja 32-vuotias nainen.

Rikos tapahtui Vantaan Koivukylässä Paatsamakujalla kerrostalossa maaliskuussa. Henkirikos paljastui, kun vuokranantaja tuli pari viikkoa teon jälkeen tarkastamaan asuntoa.

Uhri on noin 35-vuotias mies. Poliisi tutkii juttua murhana.

– Tutkinta jatkuu kuulusteluilla ja etsinnöillä, sanoo rikoskomisario Mikko Minkkinen Itä-Uudenmaan poliisista. Vielä on liian aikaista kertoa tekotavasta tai mahdollisista motiiveista.

Mitään jengiyhteyksiä jutussa ei ole tullut ilmi.

Rikostaustaa

Epäillyistä kahdella on taustallaan vakava rikos. 26-vuotias mies tuomittiin pari vuotta sitten törkeästä ryöstöstä kolmeksi vuodeksi vankeuteen.

Kyse oli erikoisesta tilanteesta. Kaksi toisilleen tuntematonta miestä tapasi ravintolassa ja he lähtivät vanhemman, noin 60-vuotiaan miehen asunnolle.

Siellä oli harrastettu miesten välistä seksiä. Kertomukset siitä erosivat, mutta tämän jälkeen nuorempi mies pahoinpiteli raa’asti ja julmasti vanhemman miehen. Lattialla maannutta uhria muun muassa potkittiin päähän.

Nuorempi mies vei asunnosta omaisuutta. Helsingin hovioikeus ei muuttanut jutussa käräjäoikeuden päätöstä jutussa.

Tapon yritys

Toinen vangittu on puolestaan tuomittu 2017 tapahtuneesta tapon yrityksestä 3 v 8 kk vankeuteen. Teko tapahtui asunnossa Helsingissä.

25-vuotias iski riidan ja painin päätteeksi toista miestä veitsellä vasempaan hartiaan. Veitsen terä oli 14-senttinen.

Tilanne keskeytyi kun kaksi muuta asunnossa ollutta miestä tuli väliin.

25-vuotias tuomittiin jutussa myös kannabiksen ja rivotril-tablettien hallussa pidosta sekä laittomasta uhkauksesta ja kunnianloukkauksesta.

Lue myös:

    Uusimmat