Kohupelaaja Nicklas Bendtner paljastaa: latasi Arsène Wengerille puhelimitse kaksi törkeää sanaa, kun ei saanut tahtoaan läpi

Useissa kohuissa marinoitu jalkapalloilija Nicklas Bendtner on paljastanut ladanneensa Arsenal-aikoinaan silloiselle päävalmentajalle Arsène Wengerille törkeyksiä, kun ranskalainen ei sallinut hänelle seurasiirtoa.

Hyökkääjäpelaaja Bendtner halusi kesällä 2013 siirtyä toiseen lontoolaisseuraan Crystal Palaceen, josta hän oli saanut sanojensa mukaan mahtavan tarjouksen.

– Siirto valui käsistä, koska Arsenal ei pystynyt löytämään korvaajaa, Bendtner sanoi FourFourTwolle.

– Wenger soitti ja sanoi: ”Olen pahoillani, mutta et voi mennä.” Se tuntui massiiviselta iskulta, koska olin odottanut lähtöä koko viikon.

Bendtner ja Wenger kunnioittivat tanskalaispelaajan mukaan toisiaan, heillä oli hyviä tapaamisia ja he olivat toisilleen rehellisiä, mutta tässä kohtaa Bendtner yritti rujoa taktiikkaa.

– Kutsuin Arsènea runkkariksi ja kusipääksi, jotta hänen täytyisi myydä minut. Se ei kuitenkaan toiminut.

Bendtner pysyi Arsenalissa sopimuksensa loppuun, kesään 2014 saakka, kunnes hän pystyi jatkamaan eteenpäin. Tanskalaisen seuraavaksi osoitteeksi tuli saksalainen Wolfsburg.

Bendtner edusti Arsenalia kaikkiaan pitkän pätkän 2005–14. Viimeisimmäksi 32-vuotias hyökkääjä on pelannut tanskalaisessa alasarjaseura Tårnby FF:ssä.

Skandaaleitta Bendtnerin ura ei ole sujunut. Bendtner on vuosien saatossa muun muassa kertonut uhkapeliongelmistaan, tuomittu rattijuopumuksesta ja saanut 50 päivän vankeusrangaistuksen taksikuljettajan pahoinpitelystä. Bendtner sovitti kyseisen tuomion lopulta kotonaan Kööpenhaminassa valvontarangaistuksena jalkapantaa käyttäen.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja