Kohun keskellä pyörivä NHL-hyökkääjä avautuu nyt uhkapeliongelmastaan – "Sitä kaivaa vain syvempää kuoppaa"

San Jose Sharksin hyökkääjä Evander Kane myöntää kärsineensä uhkapeliongelmasta. Avioeroa hakeneen vaimonsa rajut syytökset Kane kuitenkin kiistää.

Aiemminkin kohua herättänyt Kane nousi kesällä jälleen otsikoihin, kun hänen avioeroa hakenut vaimonsa Anna Kane syytti miestään sosiaalisessa mediassa uhkapeliongelmasta. Kane väitti myös hänen miehensä lyövän vetoa tämän omista NHL-otteluistaan.

San Josen hyökkääjä Kane kieltää ESPN:n haastattelussa lyöneensä koskaan vetoa omista otteluistaan.

– On valitettavaa, että tuollaisia virheellisiä syytöksiä on tehty. Ymmärsin syytösten suuruuden välittömästi, enkä tiennyt mitä seuraavaksi tulisi tapahtumaan. Olin kuitenkin luottavainen, koska se ei ole totta. Mikään, mitä hän on sanonut, ei ole totta, Kane kertoo ESPN:n haastattelussa.

Kane kuitenkin myöntää kamppailleensa ennen uhkapeliongelman kanssa.

– Minulla oli uhkapeliongelma. Kun sinulla on uhkapeliongelma, et välillä voi kontrolloida toimintaasi, Kane myöntää.

– Pahin asia, mitä minulle on tapahtunut, on iso voitto, koska silloin sitä ajattelee pystyvänsä siihen uudestaan. Kun olet urheilija, kilpailuviettisi puskee esiin. Kun häviät, se häiritsee sinua vain enemmän ja sitä haluaa takaisin pelaamaan. Sitä kaivaa vain syvempää kuoppaa itselleen, Kane jatkaa.

The Athleticin mukaan osa San Josen pelaajista on saanut Kanen sekoiluista tarpeekseen, eivätkä halua enää pelata Kanen kanssa samassa joukkueessa. Kane ei itse tiedä, kuinka suhtautua The Athleticin uutiseen.

– On helppo osoittaa minua sormella ja yrittää tehdä minusta syntipukkia julkisuuteen vuotaneiden yksityisongelmieni takia. En kuitenkaan tiedä tai usko, onko tuo totta, Kane pohtii.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja