Mainos

Kohujalkapalloilija yritettiin murhata haulikolla – ura on nyt suurella todennäköisyydellä ohitse: "Olen vammautunut eliniäksi"

6:34
Videolla tuorein Tulosruutu.

Tanskan maajoukkueessakin esiintynyt Nicki Bille joutui tappoyrityksen kohteeksi viime vuoden joulukuussa. Hän kertoi oikeudenkäynnissä Ekstrabladetin mukaan, että on vammautunut eliniäksi.

Billen elämää ovat varjostaneet useat eri kohutapaukset. Häntä syytetään tällä hetkellä pahoinpitelystä, laittomasta uhkauksesta sekä aselain rikkomisesta. Hän on myöntänyt laittoman uhkauksen, mutta kieltänyt kaksi muuta syytettä.

Torstaina järjestetyssä oikeudenkäynnissä Bille kertoi myös häneen kohdistuneesta murhan yrityksestä. Kolme henkilöä tunkeutui Billen asuntoon 25. joulukuuta viime vuonna ja ampuivat tätä haulikolla käsivarteen.

– Olen vammautunut eliniäksi. Jalkapallourani, jonka eteen olen taistellut koko elämäni, on suurella todennäköisyydellä ohitse, Bille sanoi.

Tanskalainen sanoo, että hänellä on vaikeuksia koukistaa tai suoristaa käsivartta. Sen lisäksi hän ei pysty puristamaan nyrkkiin oikeaa kättänsä. Sairaalassa ollessaan hän sai 50 tablettia lääkkeitä päivässä.

– Saan valtavan määrän lääkkeitä ja se aiheuttaa suuni kuivuuden, Bille pyysi anteeksi, kun joutui kesken puheenvuoronsa juomaan vettä. 

Häntä syytetään myös sairaanhoitajan uhkailusta. Bille on kieltänyt syytöksen. Tanskalaispelaajan viimeisin seura oli Lyngby, joka potki hyökkääjän pihalle viime vuoden lokakuussa.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja