Kohoväreillä koristeltu tyyny 14.10.2001

Kohovärit soveltuvat paperille, kartongille, puulle, kivi- ja savipintaan ja kankaalle. Kohovärit nousevat nimensä mukaan koholle. Värit ovat vesiliukoisia.

Tarvikkeet:

- koristetyynyliina (tyynyliina voi olla valmiiksi värillinen tai voit värjätä sen haluamasi väriseksi pesukoneväreillä)
- taikatussi jonka piirtojälki häviää itsestään
- lila Marabu Fun -kohoväri
- silityslauta ja -rauta

1. Koristeltaviksi kankaiksi sopivat puuvilla ja sekoitekankaat, joissa on korkeintaan 20 % synteettisiä kuituja. Pese ja kuivaa kuvioitavat tekstiilit ensin.

2. Jos haluat varmistua siitä että kuvio tulee oikeaan kohtaan tyynyliinaa, piirrä valitsemasi kuva tyynyliinaan ensin taikatussilla, jonka lilan pään piirtojälki häviää itsestään noin vuorokauden kuluessa.

3. Piirrä tussipiirroksen päälle kuviot kohovärillä, painaen pullon pipettisuutinta kevyesti kangasta vasten (väri saattaa mennä kankaasta läpi, joten laita kuvioitavan kankaan alle muovi).

4. Anna värin kuivua vähintään 6 tuntia. Tämän jälkeen kiinnitä ja kohota kuvio nopeasti silittämällä (10-60 sekuntia ). Säädä silitysrauta puuvillan lämpötilalle ja silitä kangasta nurjalta puolelta pehmeällä alustalla, kunnes väri nousee koholle ja muuttuu mattapintaiseksi.

Tekstiili on nyt hienopesun (max. 40 C) kestävä. Käännä tekstiilit pesun ajaksi nurinpäin ja silitä nurjalta.

Huom! - Poista väritahrat vaatteista, lattiasta jne. välittömästi lämpimällä saippuavedellä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja