Mainos

Kodittomia koiria työkseen pelastava paljastaa työnsä varjopuolen: ”Joskus et voi tehdä muuta kuin istua alas ja itkeä”

Löytökoirista huolehtiminen on paljon muutakin kuin vain iloisia rapsutushetkiä, eräs eläintenystävä muistuttaa. 

Koirien turvakodit ovat täynnä loppuelämänsä kotia etsiviä koiria, joille henkilökunta yrittää parhaansa mukaan taata mahdollisimman hyvän tulevaisuuden. Toisin kuin moni saattaa kuvitella, hylätyistä koirista huolehtiminen on sekä fyysisesti että henkisesti erittäin rankkaa työtä. Rankempaa kuin ehkä osaat kuvitellakaan. 

– Ihmiset ajattelevat, että se on vain koirien silittelyä ja niiden välittämistä ihmisille, ja kaikki hymyilevät ja ovat iloisia, teksasilaisen TracysDogs perustaja Tracey Voss-Wyatt kertoo .

– Mutta se, mitä kulissien takana tapahtuu, on henkisesti niin rankkaa, että joskus et voi tehdä muuta kuin istua alas ja itkeä, nainen lisää.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Vaikka henkilökunta tekee tärkeää työtä, joka muuttaa useamman koiran elämän suunnan täysin, asialla on myös kääntöpuolensa. Tracyn mukaan tieto siitä, että kaikkia koiria ei ole mahdollista pelastaa, on sydäntäsärkevää.

– Silloin, kun joudun jättämään koiran taakseni tilan puutteen vuoksi, sydämeni särkyy.

Ja niin käy lähes päivittäin.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Vaikka kaikkia kotia etsiviä koiria ei voida pelastaa, Tracey ja hänen miehensä tekevät työtä sen eteen, että mahdollisimman moni koira löytäisi itselleen täydellisen omistajan. Ja niin kauan, kun he onnistuvat työssään, se motivoi jatkamaan vaikeista päivistä ja tunteikkaista hetkistä huolimatta.

Lähde: People

***

1:54

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.