Klamydia julkisti uuden rumpalinsa nimen – löytyi kätevästi lähipiiristä

Yhtye tiedottaa, että Klamydian uudeksi rumpaliksi on valittu Pasi Helin. 

Suomirockin jättiläisiin lukeutuva Klamydia julkisti perjantaina, että yhtyeen uudeksi rumpaliksi on valittu Pasi Helin. Uusi rumpali löytyi kätevästi läheltä, sillä hän on yhtyeen kitaristin Jakke Helinin pikkuveli.

– Pasi on kovan luokan rumpali. Helinin veljekset kun laittaa menemään ja Severi (Sami Kohtamäki) jyrää bassossa, niin mikäpä meikäläisen on siihen päälle ottaa lauluosuudet haltuun, yhtyeen solisti Vesku Jokinen toteaa.

Klamydian pitkäaikainen rumpali Riku Purtolaerosi yhtyeestä loppuvuodesta ja yhyte vetäytyi talveksi keikkatauolle. Purtola ehti vaikuttaa kokoonpanossa vuodesta 1990 saakka. Purtolan lähtöön ei yhtyeen mukaan liittynyt dramatiikkaa.

Pasi Helin kertoo tiedotteessa, että häntä pyydettiin bändiin loppuvuodesta. Hän on ennenkin soittanut veljensä kanssa samoissa kokoonpanoissa.

– Veskunkin kanssa pyöritty samoissa kuvioissa jo 80-luvun puolesta välistä saakka, sanoo Helin, joka kertoo soitelleensa vuosien mittaan monissa vaasalaisissa bändeissä.

Myös keikkatauko päättyy pian, kun kevätkiertua alkaa 6. maaliskuuta Tampereelta.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja