Kivinen kohukolarista: Kaikki on sovittu

Näyttelijä Mikko Kivinen kommentoi MTV3.fi:lle vaitonaisesti syyskuun alussa sattunutta kolaria, jossa loukkaantui suojatietä ylittämässä ollut nainen.

– Kaikki on sovittu, Kivinen kommentoi lyhyesti. Hän ei halunnut puida asiaa enempää.

Kivinen joutui syyskuun alussa onnettomuuteen, jossa hänen autonsa töytäisemäksi jäi suojatietä ylittämässä ollut noin 60-vuotias nainen. Helsingin Etelärannassa tapahtuneen onnettomuuden jälkeen nainen vietiin hoidettavaksi Meilahden sairaalaan.

Onnettomuuden jälkeen Helsingin Sanomille kommentoineen poliisin mukaan Kivinen ei ajanut alueella ylinopeutta, vaan vauhti oli törmäyshetkellä sallittua.

Kivisen mukaan nainen tuli yllättäen ja juosten auton eteen.

– Se tapahtui kertakaikkisen nopeasti. En ehtinyt reagoida muuten kuin painamalla jarrun pohjaan, Kivinen kertoi tuolloin Helsingin Sanomille.

Kivinen ja Frederik etsivät tanssityttöjä Frederikin musiikkirevyyseen.

Kivinen oli tänään Flamingo Clubissa Vantaalla etsimässä Frederikin tulevaan musiikkirevyyseen laulutaitoisia tanssityttöjä. Paikan päälle raadin eteen saapui vajaa kymmenen reipasta nuorta naista. Luonnollisesti tyttöjä oli valkkaamassa myös Frederik itse.

Syksyllä ensi-iltansa saavassa Frederik – Suomidiskon Kuningas -musiikkirevyyssä seurataan musiikin ja dialogin voimin retrospektiivisesti Reetun elämää ja uraa. Tarina alkaa sotien jälkeisestä ajasta ja lopulta päädytään nykypäivään saakka.

Kivisen rooli Reetun show´ssa on professorimaisena seremoniamestarina toimiminen. Hän käy show´n aikana läpi Reetun elämän ja uran eri vaihteita.

Katso tiistaina näiltä sivuilta Kivisen ja Frederikin hauska yhteishaastattelu!

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat