Kiusallinen kuva häistä paljastaa anopin pahimman mahdollisen etikettivirheen: "Jos katsoo tarkkaan..."

Näin onnistut hääkuvissa 7:20
Näin onnistut hääkuvissa, katso vinkit videolta.

Sulhasen äiti sortui mitä törkeimpään etikettivirheeseen poikansa häissä.

Kun talk show -juontaja Jimmy Fallon halusi kuulla pahimpia häämokia Twitterissä, ohiolainen Amy Pennza, 40, pääsi avautumaan häätraumoistaan. 

Vuonna 2004 Amyn häissä nähtiin kenties yksi pahimmista häiden etikettivirheistä koskaan. Amyn anoppi, Terri, 64, pukeutui nimittäin poikansa häihin hääpukuun.

– Olin valmistautumassa kirkkoon pienessä huoneessa, ja se on melkein palanut muistiini. Ovi avautuu, hän kävelee sisään, auringonvalo valaisee hänet takaapäin, ja hän näyttää ihan enkeliltä. Paitsi, että ei, Amy muistelee The New York Postille.

"Jos katsoo tarkkaan..."

Amy vastasi juontaja-Fallonin kutsuhuutoon Twitterissä julkaisten kuvan häistään. Kuvassa anoppi ja miniä seisovat vastakkain morsiamella tiukan näköinen ilme kasvoillaan.

– Jos katsoo tarkkaan, voi nähdä käteni puristettuna nyrkkiin, Amy totesi Twitterissä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kiusallisesta tilanteesta huolimatta tapahtunut ei kuitenkaan lopulta vaikuttanut anopin ja miniän väleihin. Amy kertoo ymmärtäneensä, ettei anopin tarkoitus ollut hämmentää.

– Olen ällistynyt siitä, että hän puki tuon ylleen, mutta se ei ollut ilkeyttä – hän on todella säästäväinen ihminen, joten kun hän näki sen alennusmyynnissä, hän vain osti sen, Amy kertoo.

Twitterissä Amy paljastaa anopin olevan jopa niin säästäväinen, että nappaa Bloody Mary -drinkistä sellerit ja oliivin ja säästää ne salaattia varten.

"Voisit olla morsian"

Amy kertoo ottaneensa anopin asun myös puheeksi tämän kanssa.

– Muistan sanoneeni hänelle, että "voisit olla morsian", ja hän irvisti hieman ja sanoi "tiedän" – joten luulen, että joku ehti huomauttaa hänelle ennen minua ja sanoi "Terri, mitä sinulla oikein on ylläsi", Amy arvelee.

Amy kertoo kuittailevansa tilanteesta anopilleen aina silloin tällöin ennen perhehäitä.

"Se raivo..."

Kuvasta on tykätty jo kymmeniä tuhansia kertoja, ja se on The Tonight Show -ohjelmaa juontavan Fallonin pyytämistä häätarinoista ehdottomasti kommentoiduin.

Muun muassa näin Twitter-käyttäjät kommentoivat:

"En pukeudu edes valkoisiin alusvaatteisiin häihin, koska pelkään häähäiriötä."Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Se raivo, jota olisin tuntenut..."Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Ja minä kun luulin, että oli paha juttu, kun siskopuoleni anoppi kyllästyi häävastaanotolla ja leikkasi hääkakun ja alkoi jakaa palasia." Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat