Kiti Kokkonen säväytti sensuellilla rumballa – näytti uuden puolen itsestään: "En tiedä onko minussa edes iloista puolta oikeasti"

7:36
Katso parin esitys videolta!

Kiti Kokkonen tarjoili yleisölle näyttävn rumban.

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman uudella kaudella nähdään huumoria hersyvä pari, kun ohjelmassa menestystä tavoittelevat näyttelijä Kiti Kokkonen ja tanssiopettaja Marko Keränen.

Ystävykset nousivat kauden kuudennessa livessä  kertomaan oman tarinansa tanssin kautta esittämällä Päivänsäde ja Menninkäinen -kappaleen tahtiin, jonka esitti laulaja Vesala. 

Kokkonen avautui oma tarina -osiossa myös luonteestaan. 

– Olen melankoliaan painuva ihminen. Minulla on mielikuva siitä, että mielessä on musta aukko. Kun tulee isompia vastoinkäymisiä, niin tuntuu, että olisi melkein helpompi astua siihen, Kokkonen kuvailee.

– En tiedä onko minussa edes iloista puolta oikeasti vai onko se vain pyrkimys siitä haikeudesta pois, Kokkonen kertoo ohjelmassa nähdyllä videolla.

Tuomarit Helena Ahti-Hallberg,Jorma Uotinen ja Jukka Haapalainen komemmentoivat parin esitystä. 

– Tosi kiva nähdä teidät takaisin tässä muudissa ja näin voimaantuneena. Tunnelma on ammattimainen ja koskettava läpi tanssin, Haapalainen tulkitsee. 

– Teidän tanssinne oli riisuttu pois kaikesta turhasta ja hyvä niin, Ahti-Hallberg toteaa.

– Tämä oli kuin pieni näytelmä jonka osapuolet ovat sisäistäneet roolinsa ja tehtävänsä. Läsnäolonne oli käsinkosketeltavaa. Hetken eteerinen kauneus, Uotinen kommentoi. 

Pari sai yhteensä 27 pistettä.

Katso parin esitys ylhäällä olevalta videolta! Katso myös muut tanssit: 

5:05

5:21

Tanssii Tähtien Kanssa mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla sunnuntaisin klo 19:30. Tanssikupla mtv-palvelussa maanantaisin ja perjantaisin.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja