TTK-tanssinopettaja Marko Keränen tunnisti Masked Singer -hahmon välittömästi – yritti saada Leppäkerttua myöntämään: "Helena ei pystynyt huijaamaan yhtään"

Leppäkerttu – Kylmästä lämpimään 4:29
Helena Ahti-Hallbergin esitys Masked Singer -ohjelmassa.

Koreografi ja tanssinopettaja Marko Keränen tunnisti Masked Singer -ohjelman Leppäkertun heti.

Masked Singer Suomi -ohjelman viidennessä jaksossa nähtiin jälleen kutkuttava paljastus, kun Leppäkertun maskin takaa paljastui tanssija ja Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman tuomari Helena Ahti-Hallberg.

Tanssija ja koreografi Marko Keränen kertoo Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman studiolla tajunneensa tutun tuomarin olevan Leppäkerttu jo heti alkumetreillä.

– Hoksasin heti, kun Leppäkerttu esiintyi ensimmäisen kerran. Tajusin sen ihan käsien asennosta, että se on Helena. Kun se teki tietynlaisen kädenliikkeen, niin tajusin heti ja lähetin hänelle viestin: ”Mitäs Leppäkerttu?” Keränen kertoo.

 – Helena ei pystynyt huijaamaan yhtään. Hän ei vuotanut tietoa millään asteikolla, mutta tunnistin hänet heti.

Keränen kertoo tarkkailevansa ihmisten olemusta helposti työnsä vuoksi.

– Se on joku minun ammattitautini, että seuraan ihmisten fysiikkaa. En välttämättä, edes niistä äänistä tunnista ihmistä.

Työskentelee Kiti Kokkosen kanssa kaikki päivät

Suosittu tanssiopettaja kilpailee tänä vuonna Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa näyttelijä Kiti Kokkosen parina. Keränen toimii myös Kokkosen koreografina Suomen Komediateatterin revyyssä parhaillaan.

Aleksi Seppänen on tanssijana ja Kiti Kokkonen on lavalla. Olen käytännössä Kitin kanssa naimisissa tämän syksyn. Aamuisin harjoitellaan Peacockissa, käydään lounaalla ja sitten jatketaan TTK-harjoituksia.

– Yöt käydään eri osoitteissa, mies naurahtaa.

Jatkuva yhteinen aika ei ole vielä käynyt parin hermoon.

– Ei olla vielä hermostuttu toisiimme, vaikka ollaan koko ajan tekemisissä. Olen Kitin pomo sielläkin, koska olen siellä koreografi.

Tanssii Tähtien Kanssa MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa sunnuntaisin klo 19.30.

Masked Singer Suomi mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla lauantaisin kello 20

Lue myös:

    Uusimmat