Kiti Kokkonen leikkasi hiuksensa itse Youtube-videon avulla – seuraajilta satelee kehuja: "Ihana leijonanharja!"

Näyttelijä Kiti Kokkonen esittelee Instagramissa upeaa leijonanharjaansa ja paljastaa leikanneensa sen itse Youtube-videon avulla.

Näyttelijä Kiti Kokkonen kertoo Instagramissa leikanneensa hiuksensa itse Youtubesta löytyneen tutoriaalin avulla. 

– Leikkasin tänään Youtube-videon ohjeiden mukaan hiukset itse. Olipa VAPAUTTAVAA. Laitoin ripsariakin kotivapun kunniaksi! Kokkonen kirjoittaa.

Hänen seuraajansa kehuivat uutta hiustyyliä vuolaasti. 

– Sinulla on kyllä todella upeat hiukset!

– Ihana leijonanharja! 

– Olet niin ihanuus! 

Kokkonen nousi koko kansan tietoisuuteen vuonna 2018, kun hän osallistui Putoukseen ja voitti hahmollaan sketsihahmokilpailun. Hänen Tanhupallo-sketsihahmonsa hupaisat videot ovat tuoneet vielä tänäkin päivänä hyvää mieltä suomalaisille koronakriisin keskellä. 

Kokkosen Instagram-tili on täyttynyt mitä herttaisimmista ja humoristista päivityksistä, oli niissä sitten Tanhupallo-hahmo tai hän itse. 

Yhdessä videossa Kokkosen näyttelemä Tanhupallo opastaa, miten jumpata kotona. Mukana jumppavideolla on hänen lemmikkinsä karvamato, joka on todellisuudessa pelkkä langan pätkä.

– Tulee syötyä vähän liikaa, niin on tosi tärkeää, että jumppaa, Tanhupallo puhuu videolla.

Tanhupallo opastaa alkuun, että pitää lämmitellä tunti kävellen, ennen kuin alkaa tehdä reisilihaksia. Niiden teko ei mene kuitenkaan aivan kuin fitness-videoilla, sillä Tanhupallo ainoastaan oikoo sääriään. 

– Voit tehdä käsillä oikeastaan mimmoisia liikkeitä sä haluut, Tanhupallo puhuu.

Lue myös:

    Uusimmat