Kitarataituri Simo Kuokkanen osallistuu Talentiin jo toista kertaa – tietää jo, mihin käyttäisi voittopotin

1:33
Katso videolta Simo Kuokkasen kitarataiturointia!

Talent Suomi jatkuu ja sunnuntaina 21.2. nähdään kolmas esikarsintajakso. Kolmannessa jaksossa nähdään jälleen valomoimaisia talentteja. 

Talent Suomi -ohjelman kolmannessa jaksossa nähdään jälleen upeita talentteja. He ovat tavoittelemassa omaa unelmaansa ja 30 000 euron voittopottia. Tuomarit Krista Siegfrids, Ernest Lawson, HP Parviainen sekä Jorma Uotinen päättävät, ketkä pääsevät jatkoon ja semifinaaliin. Juontaja Mikko Leppilampi on puolestaan kilpailijoiden tukena backstagella. 

Kolmannessa esikarsinnassa katsojat pääsevät nauttimaan upeista musiikkiesityksistä. Nurmeksesta kotoisin oleva Simo asuu nykyisin Helsingissä ja hänen Talenttinsa on kitarataiturointi.

Simo kokee, että kyseinen taito on katoamassa nykyisessä popin valtaamassa maailmassa. Simon suurin esikuva on Eddie Van Halen. Nuorena hän näki Youtubessa Eddien pomppimassa ja pitämässä hauskaa, ja halusi itsekin päästä tekemään niin. Ensin Simo pomppi tennismaila kitaranaan ja lopulta se vaihtui sähkökitaraan, kun hän opetteli itse soittamaan.

Simo on osallistunut Talenttiin jo kerran aikaisemminkin vuonna 2016. Nyt mennään aika samalla kaavalla, mutta mukana pieniä lisämausteita. Simon mielestä on jo voitto itsessään, että uskaltaa lähteä Talenttiin. Tuomarit eivät Simoa jännitä, mutta hän toivoo heidän arvostavan kunnon vanhan liiton meininkiä.

Simo haaveilee omasta levystä tai singlestä. Myös oma bändi on toiveissa, mutta se vaatii omistautumista, ei vain harrastelua. Simo ei ole vielä tavannut tämän elämäntyylin omaavia ihmisiä, joiden kanssa bändin voisi perustaa. Mutta aina pitää olla unelmia. Simo sanookin, että pitää uskoa itseensä ja siihen mitä tekee. Jos jää miettimään, niin elämä menee sivussa. Jos Simo voittaisi Talentin, ostaisi hän uuden kitaran.

Talent Suomi sunnuntaisin klo 19.30 MTV3-kanavalla. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja