Kissatappaja kylvää kauhua yhdysvaltalaisessa lähiössä – valvontakameroihin tallentui kylmäverinen metsästys

2:03
Katso videolta, miten päättäväisesti ja nopeasti kissanampujat toimivat.

Yhdysvaltain Phoenixin rauhallisessa naapurustossa vaanii kissatappaja. Tekijöiden kylmäävä toiminta tallentui videolle.

Yöllinen kuva valvontakamerasta paljastaa mysteerin, joka on piinannut kissanomistajia. Moni naapuruston asukas on tapahtumista ihmeissään.

– Asuinalue on perheystävällinen, todella hiljainen ja turvallinen. Ei ollenkaan sellainen paikka, jossa ei kissaa uskaltaisi päästää ulos, kertoo kissanomistaja Jen, jonka kissa selvisi ampumisesta hengissä.

Tilanne on nyt muuttumassa. Useat alueen asukkaat ovat raportoineet kissansa kadonneiksi tai kissat ovat tulleet ammutuiksi ilma-aseella.

Kylmäverinen ampuminen tallentui videolle

Videolla näkyy, miten auto pysähtyy ajotielle nähtyään pihalla mustan kissan. Kaverukset autossa katselevat ympärilleen, ottavat aseen esiin ja ampuvat kissan.

Kolmivuotias kissa kuoli tapauksen johdosta.

12-vuotias kissa Spider on puolestaan yksi onnekkaista.

– Näyttää miltei siltä, kun kissa olisi ollut tappelussa. Spider leikattiin tiistaina, jossa häneltä poistettiin leuasta luoti. Luodin sirpaleita on edelleen hänen nenässään, kertoo omistaja Jen.

Kissa selvisi ampumisesta, mutta halvaksi eläinlääkärimaksut eivät ole tulleet. Tähän mennessä laskuja on kertynyt 7 000 dollarin edestä, joka on noin 6 200 euroa.

Tekijöitä ei ole vielä saatu kiinni. Siihen asti kissanomistajat kehottavat pitämään erityisen tarkasti silmällä omia rakkaita lemmikkejä.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja